Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova mentek idén nyaralni a...

Hova mentek idén nyaralni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Esetleg már megvan,hogy hova mentek? :)

Szeretnék élményeeket hallani,mi idén megyünk először a barátommal kettesben :)

esetleg leírjátok,hol voltatok,meddig,milyen volt a szállás,merre jártatok,miket csináltatok ?

2013. febr. 11. 19:33
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Lehet Görögországba megyünk párommal és a családjával, ha nem jön össze, szervezünk magunknak egy külön kis utazást Magyarországon belül. Tavaly 4 csillagos szállodában voltunk 3 napot 20 ezer forintból Siófokon. Gyönyörű volt. :)
2013. febr. 11. 19:45
 12/22 anonim válasza:

Spanyolországot tervezzük,vagy Törökországot!

Attól függ melyik olcsóbb!

2013. febr. 11. 19:47
 13/22 anonim válasza:
100%

Mi most "tudtuk le" a nyaralást, mivel egyikünk sem bírja a meleget.

Salzburg és környéke.

Túrázási lehetőségek, barokk építészet, modern művészetek múzeuma, rengeteg kulturális program.

Aztán a közelben van pl. Königsee:

[link]

2013. febr. 11. 19:48
 14/22 A kérdező kommentje:
Mi Görögországba megyünk Pargara,valaki volt itt? :) Vagy esetleg csak Görögben valahol máshol.
2013. febr. 11. 19:49
 15/22 anonim válasza:

Mi 2003-ban voltunk a férjemmel (akkor még barátom) Görögországban, egy összesen 8fős baráti társasággal Sartin. A buszozás...ht...borzalmas volt, soha többet busszal ilyen hosszú távra. Amúgy nagyon élveztük, sokat mászkáltuk,fürödtünk, hajókirándultunk. Megnéztük a Meteorákat (amihez egy kb 5órás -szintén busz-út vezetett, de lenyűgöző volt. Nagyon klassz volt, "hátránya" még, hogy nem volt kagyló a parton se, meg a vízben sem. De láttunk élőben tengeri sünt,és csillagot is.A szállás stúdiószoba (fapados, de a célnak megtette, szinte csak az alvásidőben voltunk ott, a klímából viszont nem engedtünk -szerencsére volt)

Egyébként voltunk Mallorcán, nászúton. Az is gyönyörű, de teljesen más klíma, mint Görögország.Itt félpanziós 3*os szálloda. Bejártuk a környéket, voltunk cseppkő-barlangokban, delfináriumban.

Ezen kívül én jártam már Brüsszelben - munka miatt - , ez nem egy kirándulós hely, kevesebb a látványosság. (A legpocsékabb szálloda ez volt, pedig a cég fizette) Én voltam még Párizsban, szintén munka miatt (nagyon puccos öko-szállodában, abszolút sok csillagos), amit a végén 3 napnyi kirándulással meghosszabbítottam.(Itt egy kb 1*os szállodában voltam, ez is nagyon borzalmas volt, de szintén csak az alvásidőt töltöttem ott.) Azóta nagy szerelmem lett Párizs -de ez inkább olyan látnivalós-sétálós hely, nem olyan jellegű nyilván,mint egy tengerparti nyaralás.

Azóta viszont csak Balaton, azt megpróbáljuk minden évben, ha máshogy nem, hát 3-4 napra. (Szinte mindig magánszállás, ha a baráti társasággal megyünk, akkor kibérelünk egy házat általában) Azt is nagyon élvezzük, szintén a Görögországos társaságunkkal :o)

2013. febr. 11. 20:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Idén nyáron egy autós road-trip-en felfedezzük az USA south-west térségét. Colrado, Nevada, Utah nagy híres nemzeti parkjait látogatjuk végig.

[link]

2013. febr. 12. 05:04
 17/22 anonim válasza:

Én kétszer voltam eddig Görögországban, egyszer Nei-Poriban, másodszor Platamonban. Egymás mellett van a kettő, de 2 eltérő világ.

Nei-pori a tipikus turistanyaralóhely, gyönyörű homokos tengerpart, mindenféle boltok, szórakozóhelyek, éttermek.

Platamon egy kis városka, igazi görög, néhány boltocska, csak a part mellett van hosszú sétáló utca. A helyiek nagyon kedvesek. Itt a part sziklásabb, ez egyenlő a tengeri sünökkel. Vigyázni kell velük, főleg nagy hullámoknál. :D

2013. febr. 12. 06:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A mi útitervünk a következő: Magyarország-Ukrajna-Oroszország-Kazahsztán-Kirgizisztán-Tádzsikisztán-Üzbegisztán-Türkmenisztán(vagy ha oda nem kapunk vízumot, akkor kényszerből Afganisztán)-Irán, ez eddig végig szárazföldön, és Iránból repülő haza. Tavaly egy Magyarország-Szerbia-Bulgária-Törökország-Grúzia-Örményország-Irán-Irak-Törökország és vissza utat csináltunk, előtte meg Grúzia,Örményországban voltunk.
2013. febr. 12. 07:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Mivel párommal közös a baráti társaságunk ezért mi velük megyünk idén remélhetőleg. Tavaly kettesben voltunk Nápolyban az nagyon jó volt. Idén a lehető legolcsóbb utakat keressük Spanyolország, Bulgária vagy Törökország (úgy tudom ezek a legolcsóbbak). Remélem összejön...
2013. febr. 12. 09:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Mivel mi Angliában élünk így most idén hazamegyünk nyaralni 2-3 hétre. Azért megyünk haza mert ha ár otthon vagyunk akkor gyorsan össze is házasodunk.. Olyan 2 tanús esküvő.. Majd elmegyünk pár helyre.. Balaton, Eger, Debrecen..stb.. Jövőre már tervben van egy Japán út..
2013. febr. 12. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!