Szerintem az jó!!Abár ha mi így haladunk minket meg kitesznek :P
2013. febr. 21. 19:31
12/22 anonim válasza:
Sajnos, a nép akarata ellen /mint itt is/ de a jó zsíros eu parlamenti képviselő fizetések /és más mutyi/ miatt a politikusok beerőszakolják HR-t is tagnak.
2013. febr. 22. 08:28
13/22 anonim válasza:
Jól írta az utolsó.
Sajnos meg fog drágulni minden, azután már oda lesz a kedvező árú nyaralási lehetőség is.
2013. febr. 22. 10:26
14/22 anonim válasza:
Belépésükkel remélem a magyaroknak is haszna lessz, eleve megszabadulunk sok adófizetők pénzen "tengődő" vámos,pénz-rendőr,..stb-től.
A kevéspénzű H turista is viheti szabadon a konzerv és más élelmiszert az olcsóbb tengeri nyaralás érdekében hazafelé meg az ottani sokkal olcsóbb termékeket.
2013. febr. 23. 10:35
15/22 anonim válasza:
A horvát termékek olcsóbbak voltak, de csak a háború után.
Most kb. ugyanannyi, mint a hazai termékek, sőt van ami drágább is....
2013. febr. 23. 11:08
16/22 anonim válasza:
Szerintem kevés az az árú ami ott drágább.Még a MOL beavatkozása után is például az üzemanyag is olcsóbb.
2013. febr. 24. 14:19
17/22 Bajer válasza:
Nem számít, hogy belép vagy sem, még 20 évig nem megyek abba az átkozott országba. Pár éve Villányból átruccantunk Eszékre, a magyar rendszámot meglátták a tetű horvátok, leköpködték a kocsinkat ahogy álltunk a pirosnál. Legszívesebben feljelentettem volna őket, de úgysem lett volna igazunk a "törvénytisztelő horvát polgárokkal" szemben. Ez aztán EU konform magatartás a bunkó balkániaktól. Gratulálok nekik.
2013. febr. 25. 11:00
18/22 anonim válasza:
Biztos hogy volt valamiért okuk hogy azt tették.
Sőt a magyarokat kedvelik, még a háború alatt is jártam a tengerpartra és soha gondom nem volt.
2013. febr. 26. 03:12
19/22 Bajer válasza:
Utolsónak:
Igen, az okuk nagyon egyszerű. Látták a magyar rendszámot. Semmivel sem provokáltuk őket, rájuk se néztünk, csak ültünk a kocsiban és soha nem láttuk őket azelőtt.
2013. márc. 3. 09:02
20/22 anonim válasza:
És ilyen itt nem történhet meg? Hány embert ölnek meg ok nélkül?? Akkor utáljuk H-országot is???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!