Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Voltatok már horvátország...

Bagi Doroti kérdése:

Voltatok már horvátország crikvenica-ban?

Figyelt kérdés
jó hely, mit lehet ott csinálni ?
2012. aug. 2. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
nagy élet van lent a parton, tök sok program van esténként, rengeteg kajálda nagy nyüzsi. sok fiatal volt amikor én voltam ott. viszont a kocsinkat elszálitották mert mint kiderült volt egy megállni tilos tábla úgy fél km-re onnan abban az utcában ahol megálltunk.
2012. aug. 2. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
36%

Tavaly ott voltunk.

Volt egy picike sétálóutca, tele étteremmel. Nekem ez annyira nem tetszett. Nem tudom, hogy az első válaszoló hol volt, de ahol mi voltunk nem volt nagy élet...

Elég drága hely. Tele volt autóval az egész, nem volt járda... Semmit nem lehet ott csinálni.

Idén Bulgáriában a Naposparton voltunk. Szuper volt! Itt aztán volt élet. A sétálóutcája akkora volt, hogy 1 hét sétával (napi 3-4 órát sétáltunk) tudtuk bejárni. Szerencse, hogy 2 hétre mentünk, mert még utolsó nap is elkeveredtünk egy olyan helyre (sétálóutcán belül) ahol még nem voltunk.

Nagyon ajánlom Bulgáriát, olcsóbb, és jobb!! :)

Jó nyaralást!

2012. aug. 3. 08:37
 3/3 A kérdező kommentje:
bulgáriába már nem mehetünk mert le van foglalva a szállás meg minden de talán jövőre
2012. aug. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!