Mi a véleményetek arról, hogy júliustól Horvátország is belép az EU-ba? Szerintetek jó dolog?
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 20:21
1/22 anonim válasza:
Én örülök neki, kitűnő terjeszkedési lehetőség a magyar vállalkozások számára, a magyar fogyasztók is jól járhatnak a piaci verseny erősödésével és lássuk be: a Balkánra (is) ráfér egy kis európai levegő.
2/22 anonim válasza:
Az egész EU számára, kb. elhanyagolható mértékű változást hoz (hiszen az EU hatalmas, Horvátország meg pici). Viszont szerintem a magyaroknak jó, hiszen sokan járnak oda nyaralni, nekik az utazásuk idővel leegyszerűsödhet, illetve sok magyar gazdasági érdekeltség van Horvátországban, ezeket lehet tovább bővíteni, ha elég ügyesek vagyunk.
3/22 anonim válasza:
Most, hogy több ország is ki akar lépni, nem biztos, hogy olyan jó ötlet.
4/22 anonim válasza:
A horvátok nem tartják jó ötletnek. És igazuk van.
Elvégre a függetlenségük kerül veszélybe.
5/22 anonim válasza:
Ebben egyetlen jó dolog van, hogy nem lesznek határőrök!!
6/22 anonim válasza:
Bizony vannak még balkáni mentalitásuak is a hozzászólók között.
Az én véleményem szerint nem jó sem az ottani nép de még a magyarok részére sem mert belépésükkel nekik is az unió diktál ami áremeléseket eredményez és azután a magyarok csak a TV-ben nézhetik az Adriát!
7/22 Citation válasza:
Utálom annyira horvátországot, hogy ne érdekeljen. Szal nyugodtan lépjenek be. Vagy ne. Vagy csináljanak azt, amit akarnak. Engem nem érint.
8/22 anonim válasza:
Bizony van sok bunkó aki még saját magát is útálja!
9/22 anonim válasza:
Hja!
És H.országban hány primitív magyar bunkóval találkozik az ember lépten-nyomon!!!
Egyetlen közös dolog van bennük, hogy az óriási arcukhoz, csak picinyke pénztárca társul...
Aki meg egy egész országot utál, az bizony magáról állít ki egy lesújtó bizonyítványt!!!
10/22 anonim válasza:
Szerintem nem jó dolog. Gondoljatok bele, kiharcolták a függetlenségüket. Nem fogják tolerálni, hogy az Unió diktálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!