Ma voltam fogdokinál, mondta, hogy gyökér kezelni kell a fogam, de előtte beletett egy ilyen gyógyszeres tömést, ami öli az ideget! Ez a repülőn, le-felszállásnál (3nap múlva) fog fájni?
Tapasztalatból mondom: Ha tudod inkább halaszd el a repülést. Nagyon fog fájni főleg amikor landolni fog a gép.
Mivel a fogad igénybe lesz véve, és a nyomáskülönbség miatt olyan érzés lesz mintha a fogad szétakarna robbanni a szádban. Bevallom én el is sírtam magam annyira fájt.
Nekem csak simán attól is fájt, hogy ezzel be volt tömve, ezért a genny nem tudott belőle kifolyni. De mondjuk ez még aznap este volt.
Egyébként nem az ideget öli, hanem a bacikat, fertőtlenít.
Köszönöm szépen a válaszokat! Jól hangzik! :) Az utat nem tudom elhalasztani,a doktornő pedig azt mondta,hogy nem tudja,hogy mi lesz,de ha nagyon fáj akkor próbáljam kipiszkálni és vegyek be gyógyszert!
Ő mondta,hogy idegölő nem baci ölő,mert elkezdte gyökér kezelni és nem nagyon hatott az érzéstelenítő és mondta,hogy ha vissza megyek 1hét múlva akkor érzéstelenítő nélkül meg fogja tudni csinálni,mert ettől a töméstől elhalnak az idegek! De nem tudom,nem értek hozzá,sose gyökér kezelték a fogaim! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!