Mi rosszabb: a szülés vagy egy foghúzás, ahol a gyökér annyira be van gyulladva, hogy az érzéstelenitő sem hat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 00:52
1/13 anonim válasza:
A foghúzás, mert kevésbé látványos eredménnyel jár.
2/13 anonim válasza:
Ha annyira be van gyulladva, akkor előbb a gyulladást leszokták húzni gyógyszerrel az ismereteim szerint.
3/13 anonim válasza:
Amúgy a foghúzás sokkal rövidebb ideig tart.
4/13 anonim válasza:
a szülés (:
és ilyenkor csak akkor húznak fogat ha az sürgősségi eset, egyébként igen, megvárják míg a gyulladás elmúlik. egyébként én nem vagyok fogorvos félő, szóval előbb húzatnám ki bármely fogam, mint bevállaljak egy hosszú-fárasztó szülést ha létezne ilyen "spontánszülés" szóval estére megfájdulna a méhem és közölnék, hogy szülni kell! :DD
mert azért egy gyerek érkezésére nyilván felkészülünk mi nők míg egy fogfájás csak rosszkor jöhet..! (:
egyébként ez a kérdés miből fakadt?
19/L
5/13 tetro válasza:
Egyszer másfél hétig minden másnap idegelték egy fogam. Három ideg, és aminek hajszál vékonynak kellett volna lennie, nálam állítólag inkább gyufaszálra hasonlított. Érzéstelenítő semmit sem hatott. A végén már naponta háromszor vettem be a kodeint. Inkább szültem volna egyet...
6/13 anonim válasza:
Nekem a paradontologiai küret érzéstelenítés nélkül volt rosszabb egy szülésnél. A szülés egyáltalán nem olyan vészes, mint ahogy a filmekben látjátok, aki még nem szült ne gondolja már, hogy annyira szörnyű. Senki nem szokott a szülőszobán jajjgatni meg ordítozni, én kétszer szültem és mindkétszer csend volt, pedig többen szültünk egyszerre.
7/13 anonim válasza:
"Senki nem szokott a szülőszobán jajjgatni meg ordítozni"
Hát, két alkalomból ne szűrj le ilyet. Szörnyű ordítozások is vannak.. :) Ja, nem akartam senkit elijeszteni..
8/13 A kérdező kommentje:
Nah szóval...nagyon fájt a fogam,be volt gyulladva a gyökér és egyik ismerősöm mondta,hogy neki ugy huztak fogat es mondta hogy fogorvost soha tobbet nem akar latni.Nem hatott az erzestelenitő es mindent erzett.Hat sajnos ma en is ugyan igy jartam,kihuztak a gyulladt fogamat.Szulest nem tudom milyen,de szerintem sokkal jobb mint az ilyesfajta foghuzas.Senkinek nem kivanom :( még varrva is vagyok
2013. febr. 2. 20:54
9/13 anonim válasza:
Sajnállak, mert az ilyen nyomot hagy az emberben egész életen át. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
10/13 anonim válasza:
Én már szültem,de szerintem a fogászat rosszabb,egyik nap néztem a youtube-on egy fogimplantátum behelyezést,borzasztó volt,remélem hogy nekem soha nem lesz ilyesmi,ezért is járok már 4 hónapja fogorvoshoz,hogy megelőzzem a bajt!Még nagyjából időben mentem el,de valószínű a 12-14 évvel ezelötti amalgánnal tömött fogamra vár egy gyökérkezelés...ezért is azt hagyom utoljára,hogy ne legyen rossz élményem és ne menjen el a kedvem a fogorvostól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!