Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi rosszabb: a szülés vagy...

Mi rosszabb: a szülés vagy egy foghúzás, ahol a gyökér annyira be van gyulladva, hogy az érzéstelenitő sem hat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 2. 00:52
1 2
 11/13 Makacs Kun válasza:

Szerintem a szülés, de én a foghúzástól tartok inkább.

48/F

2013. febr. 4. 09:23
 12/13 anonim ***** válasza:
inkább szülnék, vagy érzéstelenítés nélkül húzzhanak fogat, mint egy epegörcs.... Mindegyikben volt részem, tudom mit jelent, de nekem nagyon magasan van a fájdalomküszöböm...
2013. febr. 4. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy jó előre döntsd el, hogy a doki tudja hogyan állítsa be a széket :)

Férfiként a szülésről nyilatkozni nem tudok, de gyulladt fogat nekem is húztak már, ami ráadásul nem is volt sima, mert beletört, akkor azt hittem majd meghalok ,de túléltem. Azóta túlestem implantáción is, kihúzott fogam helyére raktak be műfogat implantátummal. Az nem annyira vészes, a műtét alatt semmit sem érez az ember, elég rendesen kaptam érzéstelenítőt semmit sem éreztem ,csak kellemetlen, hogy a szádban turkálnak. De utána amint kiment a fájdalomcsillapító jött a pokoli fájdalom írtak fel Cataflamot hát kellett is az első nap. Utána már kevésbé volt vészes.

Azóta túlestem egy szemműtéten is, de az még annyira sem volt kellemetlen és fájdalmas mint a fogászati műtét. Se előtte se közben semmit se éreztem, ott is gazdagon kaptam szemcseppeket, amik érzéstelenítettek, csak utána egy 10 perccel jött elő az, hogy kegyetlenül csípte a szemem valami meg alig tudtam nyitva tartani, de 2-3 óra pihenés után már teljesen megszűnt.

2013. febr. 4. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!