Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen repülőn utazni, milyen...

Milyen repülőn utazni, milyen volt mikor elsőnek repülőn utaztatok és merre kell oda figyelni repülés közben? F/22

Figyelt kérdés
Készülök külföldre menni dolgozni (ha találok valami jó munka lehetőséget) és még nem utaztam repülőn, van bennem félénkség hogy milyen lesz elsőnek meg mi van ha lezuhan meg stb, szóval parázok.
2013. febr. 4. 13:29
1 2
 11/12 TappancsMancs ***** válasza:
Jaja mint előttem is mondták kb mint a buszozás. Hogy lezuhan? Ülj jó szorosan egy csini sztyuvika mellé :)
2013. febr. 10. 12:08
 12/12 anonim válasza:
Akkor lehet csak én vagyok ilyen béna de mikor én először repültem bennem volt egy kis hányinger az utazás során :P nem hánytam meg ilyenek de egy kis rosszul lét volt bennem :P de lehet csak azért mert az volt az első repülésem és izgultam :)
2013. febr. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!