Milyen repülőn utazni, milyen volt mikor elsőnek repülőn utaztatok és merre kell oda figyelni repülés közben? F/22
Nem valós a félelmed. Valóban jó példa, hogy jobban kell rettegned a repülőtérre vezető úttól, mint magától a repüléstől, mert nagyságrendekkel veszélyesebb. Egy repülőn minden legalább kétszer, de inkább háromszorosan túlbiztosított, plusz hozzáértő emberek kezelik. Ezzel ellentétben a reptérre vezető úton szembemehet veled egy ittas, kábszeres magánkívüli autós. Attól nem félsz? :) Pedig attól jobban kéne. :)
Napi többezer gép van a levegőben és nagyon-nagyon ritkán zuhan le, az is többnyire nem a fejlett országokban.
A fuldugulas inkabb a leszallasnal szokott elofordulni. Lehet nagyon fajdalmas es veszelyes is, ha megvagy fazva es a fuled bevan gyulladva. Egyszer utaztam ugy, de vegigsirtam a leszallast :(
Most legikiserokent dolgozom, ugy h szinte naponta a levegoben vagyok :) Imadom a repulest s ahogy az elozoek is irtak sokkal biztonsagosabb mint az auto pl.
Hanyinger csak akkor szokott elerni hogy ha eros tulburencia van. Ilyent is parat vegigsirtam a mosdoban, de tullehet elni :D Vegul is megeri a kirandulasok miatt ;)
Igen, náthásan repülni az bizony kemény. Ásítani kell, kidugul a füled, én is szenvedtem vele, meg lehet szokni. Hányinger nem nagyon van. Amikor az Emma hurikán szélén próbált meg a gépem leszállni New Yorkban, és azt a leszállást bizony meg is kellett szakítani, na azon a gépen azért előkerültek a zacskók... viszont én már több mint kétszáz repülőúton vagyok túl, és ez volt az egyetlen.
Mi ha lesz lezuhan, nagyobb az esélye hogy a reptérre menet beléd csap a villám mint az hogy a géped lepottyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!