Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A repülőre feladott csomagokat...

A repülőre feladott csomagokat, bőröndöket stb, az átszállásoknál megkapjuk míg várunk a következő gépre, vagy addig nem látjuk azokat míg meg nem érkezünk a célállomásra?

Figyelt kérdés
Tehát ha én pl. 2-6 órát várok egy átszállásra, akkor addig nem látom a csomagjaim és a kutyám vagy közben megkapom őket?

2012. dec. 3. 12:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez esetben válaszd a autós megoldást.

De ha esetleg mégis repülővel mész és kell a csomag, akkor kérheted, hogy adják ki átszálláskor. Legalábbis én kb 5 éve simán el tudtam intézni, mikor átszálltam és kellett a csomagom. Az kiinduló reptéren kértem a checkin-nél, hogy ne a célállomásra küldje, hanem az átszállás helyére, szó nélkül olyan matricát nyomtatott a csaj. Ott felvettem, majd induláskor újra feladtam. Tehát egyben vásárolt jeggyel is megoldható, esetleg kérdezz rá telefonon előtte.

2012. dec. 3. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!