Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 3millió forintból hova érdemes...

3millió forintból hova érdemes menni hogy ne keressen senki?

Figyelt kérdés

Karácsonyt még itthon megvárom utána el megyek a családtól, már a bankból kivettem a pénzemet ami gyűlt egy ideje amolyan vész takarék, mindig csak örlődök itthon és már nem bírom, fogok itthon hagyni egy levélkét amiben leírom az összes rossz dolgot ami el lett rontva és hogy mennyire sajnálom hogy nem fordult jobbra a helyzet

Hozzáteszem motorral mennék, Romániát céloztam meg mert aránylag beszélnek magyarul és tetszik is

22 éves srác vagyok

2012. nov. 29. 15:33
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

És amíg kitart a pénz, addig motorozgatsz, addig lesz mit enned, stb., majd mikor egy-két év múlva elfogy, mit csinálsz? Küldesz egy levelet "fogadjatok vissza" tárggyal?

Megmondom, én mit csinálnék: Megmondom itthon, hogy gyerekek, ágyő van, ne keressetek, aztán fognám a csókát, keresnék munkát egy másik városban, és csak akkor nyúlnék a pénzhez, ha nagyon muszáj.

Ez az elutazok motorral annyira amcsifilmes, hogy az egyszerűen nem illik a büdös nagy valóságba, bármekkora is a vágyad arra, hogy a szélben lobogó hajjal elpöfögj a messzi keletig, te a legendás hős, aki kitör a família ármánykodásából.

Meg lehet ezt oldani kevésbé színpadiasan is, úgy, hogy profitálj is valamit belőle anyagilag, emberileg.

2012. nov. 29. 15:59
 12/18 anonim válasza:
100%

1-2 év múlva? Hát azt a motort tankolni is kell ám. Meg enni is kell valamit.

Nem kell világgá menni, mert 3 milla ahhoz kevés. Szépen keresel albérletet meg munkát (ha nincs) és elköltözöl otthonról. Ennyi. Nem kell nekik megmondani, hogy hol laksz, de értelmetlen idegen országba KP-val!!! motorozgatni. És ha kifosztanak mit csinálsz? Ha balesetet szenvedsz nincs biztosításod, semmi, majd rád verik a költségeket és ugrott a pénzed.

Kicsit gondolkozz még ezen, mert baromira meg fogod szívni és gázabb lesz visszamászni behúzott farokkal egy fillér nélkül sz@ros gatyában, mint új életet kezdeni egy albérletben, kisemberként.

2012. nov. 29. 16:12
 13/18 A kérdező kommentje:

Eddig is dolgoztam, annak a válaszolónak akinek 3millió forint már milliomos csemetére vall az még nem látott pénzt, amúgyis mivel menjek költöztetős kocsival? csak azt viszem ami kell

Bankkártyára kapom a fizetésem, tehát van még ott is egy kis összeg

Angolul beszélek valamennyire hogy értsék is, azért akarok túllépni ezen mert ha leültetném őket ma este békítő beszédre, akkor legkésőbb hétvégére megint cigánykodás lenne, szerintetek elmennék itthonról akár a bizonytalanba is csak hogy jobb legyen, csak azért mert néha csúnyán beszél velem az anyám? természetesen akkor maradnék, de ismerem már mint a rossz pénzt, így nincs más lehetőség

2012. nov. 29. 16:22
 14/18 anonim válasza:
Van értelmesebb lehetőség, meg is mondtuk, de te már kitervelted a kis Born-To-Beee-Wiiild( http://www.youtube.com/watch?v=tnB-dnJVlcs ) utadat Romániába. Én azt mondom, mindenki a saját kárán tanul. Majd meglátod.
2012. nov. 29. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értjük miért kell ehhez külföldre menni.. Miért nem itthon költözöl el valahová és kezdesz új életet? A beszélek picit angolul édes kevés, ahogy 3 milla is.. ha kapsz fizetést és dolgozol, akkor amúgysem értem miért nem költöztél még külön abból a 3 millából..
2012. nov. 29. 16:31
 16/18 anonim válasza:

Külföldre semmiképpen ne menj, ha nincs ott olyan ismerődöd, aki már régóta ott él, bevackolta magát és jól beszéli a nyelvet.

Pláne hogy te nem beszéled tökéletesen. Nekünk volt ismerősünk. Még is megszívtuk. Most egy száll bőröndel kulloghatunk vissza a szülői házba, mert elúszott az albérletünk.

Tegyük fel hogy még is nekiindulsz. Meghagyod a kis leveled és motorra pattansz.

Először is, sz@rrá fogsz fagyni a motoron.

Másodszor, januárban még hideg van. Fagyosak az utak. Elcsap egy teher autó, belep a hó és majd esetleg tavasszal, ha megtalálnak.

Harmadszor, tegyük fel, kijutsz a neked tetsző orszába. Ott mit fogsz csinálni ha nem ismersz senkit és a nyelvet sem beszéled annyira jól, hogy ne verjenek át?

2012. nov. 29. 16:50
 17/18 anonim válasza:

17-es vagyok.

Ui.:Románia ugyan olyan sz@r gazdasági helyzetben van mint mi. És mivel nem beszélsz románul, még kevesebb az esély hogy alkalmazzanak. Az angol tudásoddal ott jobb hílyán kitörölheted a valagad.

És ha elfogyott a pénzed mit csinálsz?

A helyedben én csak az ország másik végébe mennék. Ott kivennék egy albérletet, kifizetném előre és nekiállnék melót keresni.

2012. nov. 29. 16:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, akkor maradok belföldön, félni nem félek, csak hogy tényleg elfogyna a pénz és kénytelen lennék vissza jönni oda ahonnan elindultam, de ezt semmiképpen nem akarom
2012. nov. 29. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!