Ez szerintetek bunkó dolog?
Nem értem pontosan, mi a kérdésed...
Mi lenne ebben a bunkóság? Mi köze bármilyen szállásadónak ahhoz, hogy te a szabadidődben várost nézel, vagy munkát keresel?
Nem értem, fogalmazd meg még egyszer, hogy mire gondolsz...
Nem a munkakeresés a probléma, hanem hogy megbeszéltük, hogy eddig maradok, aztán mégis előbb megyek. Persze nem azt várom, hogy puszipajtások leszünk néhány nap alatt és könnyes búcsút kell vennünk, csak mondjuk több hét szervezés után kellemetlenül érezném magam, ha azt kéne mondanom, hogy hát bocs, de holnap lelépek.
Köszi a válaszokat és a segítséget!
A kanapészörf nem több napos.. Max 2-3 napot tölt el az ember egy kanapén. Pont ez a lényege. Hogy csak pár napos az egész. Azt hogy te ezt a pár napot hogy töltöd el az magánügy. Én például csak kanapét adtam, de nem voltam kísérő, sem idegenvezető. Nem akaszkodtam senki nyakára. Még a kaját sem álltam, az is a vendég dolga.
<angliai lakos>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!