Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon bunkó dolog volt tőlem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal és amikor megkérdeztem tőle hány éves és válaszolt rá, akkor én azt mondtam neki, hogy "hát jó öreg vagy". Szerintetek ez bunkó dolog volt nagyon?
26N
2012. aug. 14. 17:45
1/7 anonim válasza:
Attól függ van-e humora a srácnak...
3/7 anonim válasza:
Kicsit tapintatosabb is lehettél volna..., de ha poénnak vette akkor nincs gáz... :)
4/7 anonim válasza:
ha raktál utána smiley-t akkor én pl ércelődésnek venném:D
ha nem raktál, akkor komolyan, ezért rossz interneten ismmerkedni, vannak ilyen hülyeszabályok... :S
5/7 anonim válasza:
Miért, hány éves?
Amúgy igen, smiley nélkül bunkóság.
7/7 anonim válasza:
Ha srác, akkor nem lehet öreg. Ha öreg, akkor férfi. De normális ember akkor sem mondja a szemébe. Egy 80 éves bácsinak megmondanád, hogy de öregnek tetszik lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!