Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » WizzAir-nél meddig érdemes...

WizzAir-nél meddig érdemes várni a jegyár csökkenésre? 1 múlva mennék Londba.

Figyelt kérdés
Most elég drága, csökkenhet még... vagy vegyem az olcsóbbat másik légitársaságnál...?
2012. szept. 28. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Utóbbi időszakban rengeteget utaztam wizz-zel és nekem - és még sok más embernek - az a tapasztalatom, hogy kedden-szerdán általában alacsonyabban az árak.

Az ár-arányokat sem egyformán határozzak meg. Volt olyan eset, hogy gép indulás előtt 3 nappal 35 ezer volt a jegy, rá egy napra pedig 15, teljesen változó. Figyelni kell naponta. Volt egy alkalom, amikor egyik napról a másikra 14 ezerről 5 ezerre csökkent az ár, indulás előtt 12 nappal.

2012. szept. 29. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Naja, a végkövetkeztetés mindig ez: figyelni kell sokat és akkor jó eséllyel meglátod amikor igazán olcsó. De hogy mikor és miért olcsó és mikor lesz olcsó egy adott járat, ez eléggé kiszámíthatatlan.

(Az átlaghoz képest én is sokat repültem idén, wizz és ryan egyaránt. Bár persze biztos van aki szinte naponta repül, én azért csak kb. havonta 1x-2x)

2012. szept. 30. 00:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Január februárra még 1690Ft-ért is vannak jegyek
2012. okt. 12. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!