Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » WizzAir-nél meddig érdemes...

WizzAir-nél meddig érdemes várni a jegyár csökkenésre? 1 múlva mennék Londba.

Figyelt kérdés
Most elég drága, csökkenhet még... vagy vegyem az olcsóbbat másik légitársaságnál...?
2012. szept. 28. 22:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
1 hónap múlva, október végén mennék...
2012. szept. 28. 22:15
 2/13 anonim válasza:
Lond az hol van? A térkép nem talált ilyen települést.
2012. szept. 28. 22:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem most már nem fog csökkenni. Vedd meg máshol.
2012. szept. 28. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik utazasi irodaba azt mondtak mindennap valtozik/valtozhat a jegy ar. Mert este neztem 48e ft volt es reggel az utazasi irodaban 54e + 3 ezer mert ott vettem meg es nem a neten!
2012. szept. 28. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:

November elején drága lesz, mert ugye halloween, nálunk halottak napja, máshol más ünnep. Így a november hónap csökkenni nem fog. December hónap sokkal drágább lesz, mert ugye jönnek az ünnepek. Ilyenkor sok dolgozó, diák utazik haza.Január első 2 hete szintén drága lesz, mert mindenki utazik vissza.. Szóval a jegyárak függnek attól is hogy az adott hónapban milyen ünnepek lesznek. Februárban várható jegyár csökkenés egész húsvét előttig.. Utána újra megugranak a jegyárak..

Ha olcsón akarsz repülőjegyhez jutni akkor érdemes 2-3 hónappal előbb nézni.. 1 hónap már nem a legjobb a böngészésre..

2012. szept. 28. 23:03
 6/13 A kérdező kommentje:

Igen tudom, minél hamarabb... de a mostani dátum bizonytalan volt.

Decemberben is mennék majd, az most dől el, október végén, szóval nagyon előre nem tudok jegyet foglalni....

2012. szept. 28. 23:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már egyre drágábbak a jegyek, ha nincs sok időd az utazás előtt, sokszor olcsóbb a hagyományos társaság. Mi Párizsban voltunk így adventkor néhány éve. A Wizzair-nél majdnem 70ezer lett volna a jegy, ráadásul Beauvais-re visz, ami még elég messze van, az AirFrance-nál meg megkaptuk a jegyet 30ezerért, és bevitt a Charles de Gaulle-ra.
2012. szept. 28. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem nagyon lehet ezt előre kiszámolni. Voltak október-novemberre nagyon olcsó jegyek, most épp nincsenek. Nem túl valószínű, hogy egy hónapon belül még újra lesznek, de sose lehet tudni. Vedd meg akkor amikor neked a legjobban megéri. Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi ár megfelel, akkor vedd meg és ne törődj vele, hogy később drágább lesz. Mi a rosszabb? Ha megveszed és később picit olcsóbb lesz? Vagy ha nem veszed meg és később csak drágább lesz de neked mindenképp utaznod kell?

Nézd meg Ryanair vagy más cégeket is. Igaz, Ryan pl. nem Lutonra megy, de ha London a cél, akkor végül is mindegy talán.

Ha wizz kártyával fizetsz akkor a foglalási díjat se kell fizetned, azzal is spórolhatsz pár ezret.

2012. szept. 29. 15:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Általában kedden-szerdán lenyomják az árakat.

(A közhiedelemmel ellentétben az ár nem a már megvásárolt jegyek számától függ.)

2012. szept. 29. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Biztos sok mástól is függ, de szerintem attól is. Amúgy tök mindegy, mert aki nem lát bele a rendszerükbe az úgyse tudja mit hoz a jövő, emelkedik vagy csökken-e. És azt se tudja senki hogy milyen a foglaltság, hiszen az egy eléggé üzleti titok dolog. Nem tudom az utolsó mennyire van a témában de ha ott dolgozol és tudod akkor gondolom úgyse mondhatod el, elméleteket gyártani meg ugye bárki tud.
2012. szept. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!