Ősszel, télen hova érdemes "nyaralni" (telelni) menni?
Olyan helyre szeretnék elutazni, ahol meleg van mikor Magyarországon ősz esetleg már tél. Tengerpartos országba mennék, 10-14 napra, ellátással, utazással maximum 300ezer forintig. Javaslatok?
Köszönöm szépen!!!
Köszönöm!
Sajnos én is úgy látom az utazási irodák ajánlatait nézve, hogy utazni (elég csak a szomszédba is) már nagy luxus és egy vagyon! (pedig válság van, szóval lehetne több akció és leárazás :D)
Azt hiszem spórolhatok még az álomutazásra... :(
Köszönöm!
Az ellátás alatt nem all inclusive ellátást gondoltam, hanem 3-4 csillagos szállodát félpanzióval maximum.. és nem a szállod kpuin belül szeretnék lenni, hanem felfedezni a környéket. ha csak zabálni és inni szeretnék egész nap azt itthon is megtehetném bármelyik hotelben harmad ennyi pénzből.. :D
De köszönöm a tippet, meg fogom nézni privátban mennyi a repjegy és a szállás fp. ellátással. Igazad van, nem kell utazási iroda a nyaralás megszervezéséhez. ;)
A lényeg, hogy meleg egyen amikor megyek, szép, színes és programokban gazdag helyre menjek.
Thaiföld??? Még egyénileg szervezve sem jön ki ennyiből, pláne nem utazási irodával, akik a semmire ráraknak egy rakás hasznot...
Egyénileg minden olcsóbban kihozható. Thaiföldre azonban - tekintve, hogy nem épp a szomszédban van - alaphangon a repülőjegy 181 ezer egy főnek.. Csak a repjegy 360 ezer, és ez még olcsó volt, mert jó előre foglaltunk. tudom, mert oda utazunk, és elejétől a végéig magam szerveztem az utat. És akkor még nem s
Kérdező, én egy Kanári szigeteket javasolnék Neked.
Ez a teljes válasz, az előbb véletlenül elküldtem:
Thaiföld??? Még egyénileg szervezve sem jön ki ennyiből, pláne nem utazási irodával, akik a semmire ráraknak egy rakás hasznot...
Egyénileg minden olcsóbban kihozható. Thaiföldre azonban - tekintve, hogy nem épp a szomszédban van - alaphangon a repülőjegy 181 ezer egy főnek.. Csak a repjegy 360 ezer, és ez még olcsó volt, mert jó előre foglaltunk. Tudom, mert oda utazunk télen, és elejétől a végéig magam szerveztem az utat. És akkor még nem számoltam, hogy oda az ember ennyi repülőjegy árért nem 1 hétre megy, hanem minimum 2-3-ra. Az inkább 5-600 ezer, egy körút a milliót is verheti alulról mindennel együtt. Utazási irodával egy hét ennyi.
Kérdező, én egy Kanári szigeteket javasolnék Neked. Pozsonyba elmész vonattal, onnan valamelyik fapados (azt hiszem a Ryanair) megy Gran Canaria-ra. A bookingon foglalsz szállást, és egy tök jó 10-14 napot kihoztok ennyiből.
Egyiptommal megint csak az a baj, hogy úgy lehet kihozni ebből a pénzből, ha 1 hétig punnyadtok valamelyik üdülőváros szállodájában és a tengerparton, de ha látni is szeretnétek valamit, akkor már nem ennyiből jön ki.. A piramisokhoz 100 ezer körül van egy fakultatív út Hurghada-ból vagy Sharm el Sheikh-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!