Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ősszel, télen hova érdemes...

Ősszel, télen hova érdemes "nyaralni" (telelni) menni?

Figyelt kérdés

Olyan helyre szeretnék elutazni, ahol meleg van mikor Magyarországon ősz esetleg már tél. Tengerpartos országba mennék, 10-14 napra, ellátással, utazással maximum 300ezer forintig. Javaslatok?

Köszönöm szépen!!!

2012. aug. 30. 22:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Egyiptomot ki lehet hozni ennyiből. Az egzotikusabb országok általában már szűkösen jönnek ki ennyiből, de lehet, hogy más tud még valamivel olcsóbb helyet.
2012. aug. 30. 22:14
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sajnos én is úgy látom az utazási irodák ajánlatait nézve, hogy utazni (elég csak a szomszédba is) már nagy luxus és egy vagyon! (pedig válság van, szóval lehetne több akció és leárazás :D)

Azt hiszem spórolhatok még az álomutazásra... :(

2012. aug. 30. 22:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: Még Thaiföld jutott eszembe, azt hiszem, hogy oda is el lehetne ennyiből menni. De azt javaslom neked, hogy nézz körül az utazási irodák honlapján, úgy nagyjából képet kapsz arról, hogy hova lehet ennyiből elutazni, azután abból a párból már könnyebb válogatni a különböző igények alapján :)
2012. aug. 30. 22:45
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Lehet,hogy én teljesen amatőr vagyok,de nem utaztam még utazási irodával,többnyire azért,mert olyan szolgáltatásokat kínáltak,amire nekem nincs szükségem,és jó drágán.(Nem érdekel az all inclusive,mert nem zabálni akarok külföldön és nem is egy szálloda zárt kapui között minigolfozni és egyebek)Mi mindig úgy megyünk külföldre,hogy megnézzük,hogy az alkalmas időpontban hová van olcsó repjegy.Ott van-e valami,ami érdekel.Ha ez pozitív,akkor az octopustravel.com-on nézünk hozzá szállást.Garantálom,hogy fele annyiba kerül,mint utazási irodával,és akkor a programot is úgy állítom össze,ahogy akarom és nem kell alkalmazkodni senkihez.Olyan 2-3 csillagos szállót szoktunk választani,ahol van reggeli-ez általában elég bőséges,a napot úgyis a szállodán kívül töltjük,tehát eleve nem szimpatikus dolog,hogy ebéd ettől-eddig,mert nyilván,ha nagyon megéhezünk,valami gyorskaját úgyis tudunk venni.Aztán bolt is van,a vacsorát bolti cuccból oldjuk meg,néha beülünk valami helyi hangulatos helyre,10-14 nap alatt mondjuk 4-5 alkalommal,ez kijön az egyéb napokon megspórolt összegből.Egyébként szerintem Lisszabonba,Isztambulba ennyiből már elmehetsz.
2012. aug. 31. 00:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tunézia esetleg, vagy Bulgária, de nem tudom, hogy ott ősszel milyen az idő,de szerintem jó
2012. aug. 31. 08:49
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Az ellátás alatt nem all inclusive ellátást gondoltam, hanem 3-4 csillagos szállodát félpanzióval maximum.. és nem a szállod kpuin belül szeretnék lenni, hanem felfedezni a környéket. ha csak zabálni és inni szeretnék egész nap azt itthon is megtehetném bármelyik hotelben harmad ennyi pénzből.. :D

De köszönöm a tippet, meg fogom nézni privátban mennyi a repjegy és a szállás fp. ellátással. Igazad van, nem kell utazási iroda a nyaralás megszervezéséhez. ;)

A lényeg, hogy meleg egyen amikor megyek, szép, színes és programokban gazdag helyre menjek.

2012. aug. 31. 10:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Thaiföld??? Még egyénileg szervezve sem jön ki ennyiből, pláne nem utazási irodával, akik a semmire ráraknak egy rakás hasznot...

Egyénileg minden olcsóbban kihozható. Thaiföldre azonban - tekintve, hogy nem épp a szomszédban van - alaphangon a repülőjegy 181 ezer egy főnek.. Csak a repjegy 360 ezer, és ez még olcsó volt, mert jó előre foglaltunk. tudom, mert oda utazunk, és elejétől a végéig magam szerveztem az utat. És akkor még nem s

Kérdező, én egy Kanári szigeteket javasolnék Neked.

2012. aug. 31. 12:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a teljes válasz, az előbb véletlenül elküldtem:

Thaiföld??? Még egyénileg szervezve sem jön ki ennyiből, pláne nem utazási irodával, akik a semmire ráraknak egy rakás hasznot...

Egyénileg minden olcsóbban kihozható. Thaiföldre azonban - tekintve, hogy nem épp a szomszédban van - alaphangon a repülőjegy 181 ezer egy főnek.. Csak a repjegy 360 ezer, és ez még olcsó volt, mert jó előre foglaltunk. Tudom, mert oda utazunk télen, és elejétől a végéig magam szerveztem az utat. És akkor még nem számoltam, hogy oda az ember ennyi repülőjegy árért nem 1 hétre megy, hanem minimum 2-3-ra. Az inkább 5-600 ezer, egy körút a milliót is verheti alulról mindennel együtt. Utazási irodával egy hét ennyi.

Kérdező, én egy Kanári szigeteket javasolnék Neked. Pozsonyba elmész vonattal, onnan valamelyik fapados (azt hiszem a Ryanair) megy Gran Canaria-ra. A bookingon foglalsz szállást, és egy tök jó 10-14 napot kihoztok ennyiből.

Egyiptommal megint csak az a baj, hogy úgy lehet kihozni ebből a pénzből, ha 1 hétig punnyadtok valamelyik üdülőváros szállodájában és a tengerparton, de ha látni is szeretnétek valamit, akkor már nem ennyiből jön ki.. A piramisokhoz 100 ezer körül van egy fakultatív út Hurghada-ból vagy Sharm el Sheikh-ből.

2012. aug. 31. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:
180 ezer, nem pont 181 :D
2012. aug. 31. 12:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Thaiföldre 180E a jegy oda vissza, marad még 120E forint ez csak nagyon szerényen lenne elég kb 8-10 napra. De ha rászánsz még egy százast akkor simán ki lehet hozni egyéni szervezésben.
2012. aug. 31. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!