Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ősszel, télen hova érdemes...

Ősszel, télen hova érdemes "nyaralni" (telelni) menni?

Figyelt kérdés

Olyan helyre szeretnék elutazni, ahol meleg van mikor Magyarországon ősz esetleg már tél. Tengerpartos országba mennék, 10-14 napra, ellátással, utazással maximum 300ezer forintig. Javaslatok?

Köszönöm szépen!!!

2012. aug. 30. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hányan utaznátok? Mert az árak megállapításához tudni kellene.
2012. aug. 31. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha rászán még egy százast, valóban. Ennyiből nem. A szállás olcsó ott nagyon, de azért a programok, stb. ott is pénzbe kerülnek.

Én az árat automatikusan 2 főre értettem amúgy, lehet, hogy rosszul tettem, ezt nem írta a kérdező.

2012. aug. 31. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Ja, hát én alapból úgy értelmeztem, hogy 300E/fő, mivel nem is írta hogy hányan mennének! Azért gondoltam, hogy szűkösen kijöhet belőle Thaiföld. 300E/2 főből szerintem semmilyen egzotikus hely nem jön ki.

Kanári-szigeteken azért télen már nincs nyárias strandidő, Bulgáriában meg pláne :)

2012. aug. 31. 17:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen 1 főre értettem az árakat, de 2-en utaznánk...

300nál többet nem szánok 1 főre, akkor inkább nem megyek :P

Kanári szigetek, Bulgária, Egyiptom nem vonz, pláne ennyi pénzért.. Tudom, hogy ezek még elérhető kategóriában vannak, de ott már "mindenki volt".

Dubaiba viszonylag jó áron találtam repjegyet, de a szállás és minden más drága (nem tudom az idő milyen lehet ősszel-télen), Thaiföld meg pont a fordítottja.. Ami nagyon tetszene: Indonézia, Mexikó, Kuba vagy a Karib térség bármelyik szigete, országa, Dél-Amerika és persze az USA.. de ezek is súrolják a milliót, mert legalább 10-14 napra érdemes odautazni, és ha körutazást is számolunk... áááá :(

Köszönöm a tippeket, gazdaságosabb ha síelni megyünk :/// :D

2012. szept. 1. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Vállalj önkéntes munkát valamilyen missziónál kb 1 hónapra,kérd,hogy a célországok valamelyike legyen a munkavégzésed helye.Akkor csak az oda-visszautazásod költsége jelentkezik, szállást, ellátást kapsz,valamilyen jószolgálati munka fejében,amit azért illik napi 4-5 órában becsületesen elvégezni,utána szabad program.
2012. szept. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!