Ősszel, télen hova érdemes "nyaralni" (telelni) menni?
Olyan helyre szeretnék elutazni, ahol meleg van mikor Magyarországon ősz esetleg már tél. Tengerpartos országba mennék, 10-14 napra, ellátással, utazással maximum 300ezer forintig. Javaslatok?
Köszönöm szépen!!!
Igen, ha rászán még egy százast, valóban. Ennyiből nem. A szállás olcsó ott nagyon, de azért a programok, stb. ott is pénzbe kerülnek.
Én az árat automatikusan 2 főre értettem amúgy, lehet, hogy rosszul tettem, ezt nem írta a kérdező.
Ja, hát én alapból úgy értelmeztem, hogy 300E/fő, mivel nem is írta hogy hányan mennének! Azért gondoltam, hogy szűkösen kijöhet belőle Thaiföld. 300E/2 főből szerintem semmilyen egzotikus hely nem jön ki.
Kanári-szigeteken azért télen már nincs nyárias strandidő, Bulgáriában meg pláne :)
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen 1 főre értettem az árakat, de 2-en utaznánk...
300nál többet nem szánok 1 főre, akkor inkább nem megyek :P
Kanári szigetek, Bulgária, Egyiptom nem vonz, pláne ennyi pénzért.. Tudom, hogy ezek még elérhető kategóriában vannak, de ott már "mindenki volt".
Dubaiba viszonylag jó áron találtam repjegyet, de a szállás és minden más drága (nem tudom az idő milyen lehet ősszel-télen), Thaiföld meg pont a fordítottja.. Ami nagyon tetszene: Indonézia, Mexikó, Kuba vagy a Karib térség bármelyik szigete, országa, Dél-Amerika és persze az USA.. de ezek is súrolják a milliót, mert legalább 10-14 napra érdemes odautazni, és ha körutazást is számolunk... áááá :(
Köszönöm a tippeket, gazdaságosabb ha síelni megyünk :/// :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!