Ausztriába szeretnék kimenni szerencsét próbálni. Mi a véleményetek? Mennyi idő alatt lehet ténylegesen találni munkát?
Én a helyedben már itthonról elkezdenék szervezkedni, és akkor mennék, mikor már legalább valami elképzelésem van a dologról - nem pedig a semmibe, "lesz, ami lesz" alapon. Tudom, hogy vannak bátor emberek, akik így csinálják, de én nem merném. :S
Amúgy én is szeretnék kimenni Németországba vagy Ausztriába, úgyhogy pont ezt is teszem: keresgélek itthon lehetőségeket, bújom az internetet, küldök önéletrajzokat...
Kedves 23:11!
Annyit mesélhetek magamról,hogy szakmám az sajnos nincsen,sajna nem volt időm lerakni.Tudom ez nem mentség,de azokon a helyeken,ahol dolgoztam,örülhettem,ha otthon is tudtam lenni egy keveset...:(
A német nyelvtudásom az nagyon alap,de szerintem ha el tudod mondani,hogy mit szeretnék dolgozni,az nekik elég...vagy nem?
Kedves Digo!
Bármilyen megalázó is,de nekem a takarítói munka,vagy a mosogatás is megfelel,tulajdonképp az is munka...én meg aztán most nem válogathatok...:(
Talán később,ha már sokkal jobban fog menni a nyelv,akkor majd szeretnék "jobb" munkát is magamnak...
Kedves ma 09:26!
Az a baj,hogy ha neten keresgélek,azok a munkákat már vagy betöltötték,vagy átverés.Engem pont 1 napja vertek át,ami eléggé tacsra tett:(Ezért is határoztam el azt,hogy kimegyek a barátommal Ausztriába,aztán lesz ami lesz.Itthon sem jobb a helyzet,magyarán szar az egész...az ismerőseim,akik ugyan így tettek,azoknak mind bejött az élet ott kint!És még annyira sem tudták a nyelvet mint én!Optimistán fogom fel ezt az egészet!Ha nem sikerül,hát így jártam...de legalább én megtettem mindent!!!
Jó, hát igen, így már más a helyzet. Ha nincs végzettség, nincs nyelvtudás, akkor ez nem az a kategória, aminél a neten keresgélés beválna...
Az ilyen munkákhoz valóban ki kell menni, és próbálkozni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!