Ausztriába van olyan szálloda, étterem ahol tudnak magyarul?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 23:08
1/5 anonim válasza:
Van. Tele van magyar picérekkel, pultosokkal, recepciósokkal, szobaasszonyokkal egész Ausztria, nemcsak a határ közeli rész.
2/5 anonim válasza:
Van. Itt le is lehetne zárni a kérdést, hiszen megválaszolt.
Nem mindenhol de sok helyen. Egyrészt sok magyar vendéglátós dolgozik kint. Magam több olyan helyen is jártam, ahol a tulajdonos vagy üzemeltető magyar. Olyan helyen is, ahol a teljes személyzet az.
A szükséges mértékben pedig maguk az osztrákok is tudnak magyarul ott, ahol aránylag sűrűn előfordulunk.
Ezért találhatsz pl. több olyan osztrák weblapot is, amelyik magyar nyelvű, és nem is gépi fordítás, hanem rendes.
3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg egy konkrét helyet is tudna valaki mondani? Ausztrián keresztül jövünk majd haza,az uti társunk aki fordított nem tart végig velünk,így nem biztos h fogunk tudni éjszakára szállást szerezni
2012. ápr. 27. 10:58
4/5 anonim válasza:
Ők tudnak. Nem tudom honnan jössz, de remélem segítettem. Januárban voltam náluk, nagyon kedvesek, és elég sok magyar dolgozik ott.
5/5 anonim válasza:
Amúgy nem kell tartani attól, ha az ember nem tud, csak kézzel-lábbal szállást foglalni. Felrajzolod egy cetlire, mit szeretnél és máris nincs gond akkor sem, ha egy kukkot nem tudsz németül, a sógor meg magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!