Mit szóltok hozzá? Véleményeket!
Figyelt kérdés
Tavasszal osztállyal megyünk Angliába :D Mit szóltok??? :)2012. szept. 17. 22:27
1/6 anonim válasza:
És te mit szólsz ahhoz hogy júniusban 2 hétre hazamegyek nyaralni Magyarországra?? Angliából???
2/6 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme? Itt akarsz dicsekedni?
3/6 anonim válasza:
Nekem meg zöld a szemem, ahhoz mit szólsz?
4/6 anonim válasza:
Jajj má' szegény gyerek hadd örüljön, ne vegyétek el a kedvét, biztos nincs, akinek elmondhatná.
#1;3 xD
5/6 anonim válasza:
Á volt már az a kérdés nem is oly rég, akkor is kitörölték, valószínűleg most is ez lesz a sorsa.
6/6 A kérdező kommentje:
1. Szerintem tök jó (már az hogy Angilában élsz, mert itt nincs nagy helyzet úgy őszintén) úgyhogy előre is jó nyaralást :D
2. Egy kicsit ja, most hogy átgondolom télleg hülyén tettem fel, de az a lényeg hogy ahhoz mit szóltok hogy OSZTÁLLYAL megyek. Na értitek. De ja, egy kicsit dicsekedek is xD
3. Zöld szem szép, nekem is olyasmi... asszem. De a zöld szeműek szépeeek *.*
4. Van kinek elmondanom, de most ilyen vadidegenekre lettem volna kíváncsi XD
5. Hát na ja, lehet O.O
2012. szept. 18. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!