Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Véleményeket várok Angliában...

Véleményeket várok Angliában élő magyaroktól, Nehéz kint munkát találni? Milyen szintű angol nyelvtudással tudsz akár egy gyári munkát bevállalni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyre nehezebb. Bár most nálunk folyamatos munkafelvétel van (elektronikai kis cég)

Mondjuk függ,hogy helyileg hol akarsz dolgozni,és mennyire tudsz angolul..Minimális nyelvtudással még gyárba sem tudsz elmenni. (hacsak nincs protekciód vagy valaki aki elintézi a melót)

2012. aug. 14. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nehezebb, mint régebben, de ha jól megy az angol, emellett van egy olyan tudásod, amire itt igény van, akkor bőven van most is esély. Viszont a képzettséget nem igénylő munkáknál hatalmas a tűljelentkezés, azokat nehéz szerezni.
2012. aug. 14. 23:23
 3/3 anonim válasza:

Szia.

Én kb 2 hónapja jöttem ki.Mi Manchesterben élünk mostanára sikerült összeszedni magunkat.Munkánk van de a barátom protekcival kapott 0 nyelv tudásra nekem meg megkellett felelnem.Mert ha nem beszéltem volna nem vettek volna fel.Igaz a mekinél dolgozunk de jelentkezni lehet,soha nem lehet tudni hova kell ember.Javaslom nagyon jól fontold meg csak úgy ne indulj el mert itt sem olyan egyszerü az élet.Javaslom még legyen ismerösöd vagy elég pénzed ha nem kapsz munkát akkor is megtudj miböl élni.Szerintem ha Londonba utazol ott nagyobb esély van.A barátnöm nem sok nyelvtudással talált ott felszolgáloi állást.Ugy röviden tömören ennyi :) remélem tudtam segiteni. Jah utóirat: szerintem sokan akik tanultak otthon angolt és kijöttek itt szembesültek vele ,hogy sokat nem ér...igazából itt fogod megtanulni a nyelvet nem otthon.Legalább minden nap kéne vele foglalkozni otthon napi 3órát legalább 1 éven keresztül de akkor sem garantált ez képességtöl függ..

2012. aug. 30. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!