Ti voltatok már külföldön? Hány évesen? Mi célból? És hol?
Rengetegszer, nyaralás, utazás, kirándulás céljából. Vagy táborozás, összejövetelek.
Németországba "hazajárunk" (nemzetiségi iskola, partnerváros), Franciaország, Ausztria, Szlovákia, Anglia, Görögország, Horvátország, Szlovákia. Hirtelen ezek jutnak eszembe, ahol voltam, de lehet, hogy volt más is.
Először olyan 9 évesen voltam táborban Szlovákiában, majd szintén 10 évesen Németországban az iskolával. Persze Bécsben előtte családdal is voltunk kinn, aztán meg a többi helyen is vagy családdal, vagy barátokkal voltunk. Volt, ahol többször is (pl. Párizs).
13 évesen először Horvátországban voltam 1 hetet nyaralni, tavaly Ausztriában voltunk, 2011 szeptemberében pedig Londonba mentem, a repülés nagyon megtetszett, ezért idén márciusban Milánóban, júliusban Brüsszelben voltunk :)
16/L
18 országban voltam már eddig nyaralni. Általában minden évben máshová megyünk....2-3 évesen voltam Horvátban , az volt az első külföldi nyaralásom...De , voltam még pl.: Olaszban , Franciában , Lengyelben , Németben , Tunéziában , Montenegróban...stb :-D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!