Amikor este folyamán száll fel a repülőgép, akkor tényleg minden világítást lekapcsolnak az utastérben, amíg eléri a mmegfelelő magasságot?
Még sosem utaztam replőn, de 2hét múlva fogok. Kicsit félek... Meg hallottam ezt a dolgot, és kiváncsi lennék.
Előre is köszi a válaszokat
minden világítást nem. ép hogy csak van egy kicsi világítás:) Amit ajánlok:szopogass cukorkát miközbe száll fel a gép,dőlj hátra,ne csukd be a szemed,mert elszédülsz.
Milyen repcsivel mész?
Dehogyis :) Miért kapcsolnák le?
A tengerentúli járatokon van "altatás" amikor le vannak kapcsolva az utastéri fények, de világítás akkor is van, csak nincsen fényözön. De a légiutas-kísérőknek akkor is közlekedniük kell, meg aki WC-re megy, vagy épp nem alszik hanem olvas az is égeti a lámpát. Csak a teljes kivilágítás van visszább véve.
Ne félj tőle, marha nagy élmény. Kicsit lazulj el, vagy ha nagyon parás vagy, kérj a háziorvosodtól gyenge nyugtatót. Használ az is. Koncentrálj magára az élményre, vagy ha tudsz kerülj ablak mellé. Hamar elmegy az idő.
Nemcsak este, nappal is. De nem lesz vak sötét.
Azért kapcsolják le, ha nem sikerül a felszállás és katasztrófát szenved a gép, akkor a szemed a sötéthez legyen szokva, ne pedig a világoshoz.
Könnyebb legyen a menekülés hiszen jó eséllyel akkor is sötét lesz.
De azért ne ijedj meg.
Jó utat!
Wizzair repülővel fogok utazni, nem egyedül, hanem a párommal :) egyikünk sem ült még repülőn, de ő nem fél, sőt nagyon boldog :D Én is várom, de félek :D főleg, hgoy este 8kor fog indulni a gép :)
Beszokott dugulni a fül felszálláskor? Nyugtatót nem akarok, mert nem szedek gyógyszereket :)
Orrcseppet lehet felvinni a kézipoggyászba?
"Nincs mitől félned,a repülésbe még nem halt bele senki..csak a zuhanásba."
Igen végül is még fent nem maradt gép.
Gondolj arra, hogy ha autóba ülsz sincs kisebb kockázat a halálra.
Nem a zuhanástól félek :) ha ez van megírva a sorsomba, hogy lezuhanok akkor ez van :D
Én csak magától a repüléstől félek, hogy esetleg rosszul leszek, vagy épp hányni fogok. vagy bármi ilyesmi. :)
5-ös vagyok.
Köszi a lepontozást mindenkinek, sajnos pedig ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!