Miért nem száll le anyám az esküvőről?
Nővéremnek nemsokára lesz az esküvője.
A gond az, hogy anyám és az ő anyja nem képesek elfogadni néhány dolgot. Nővéremék nem szeretnének nagy felhajtást, cicomát stb., anyámék szerint alap, hogy mindent agyon kell díszíteni. Ez csak egy a sok közül. Sajnos nem lehet velük normálisan beszélni, már nap mint nap megy a veszekedés emiatt (velem is, mivel kiállok a nővérem mellett).
Hogy lehetne őket leállítani?
1.
Ők is úgy szerették volna, de abból óriási balhé lett volna utólag....Így nem merték bevállalni (bár én a helyükben azt tettem volna).
2.
Sajnos nem értik meg. Ma is elmondtam normális hangnemben, hogy ez a nap nővéremékről szól és nekik így tetszik. Anyám erre elkezdett kiabálni és azt mondta mérgében, hogy el sem megy az esküvőre.
Azért nem ennyire egyszerű a válasz, hogy a nővéredék esküvője, és olyannak kell lennie, amilyennek ők akarják, anyud pedig fogadja ezt el...
Gondolom (ha egy átlagos családról van szó,) akkor az esküvő jó részét anyukádék állják. Akkor hadd szólhassanak már bele.
Kell, hogy legyen egy arany középút. Egy kicsit legyen cicomásabb, mint amilyet a tesód akar, de ne annyira amennyire anyud akarja. :)
Egyébként sok boldogságot!
Egyébként szerintem tök mindegy ki fizet az a nap az ifjú párról szól.
Beszélni kell a szülőkkel hogy ne szóljanak bele.
21:15 vagyok
Hát akkor meg szépen meg kell mondani anyudnak, hogy a nagy felhajtás több kiadással is jár, és anyud ne osztogassa az ötleteket, mert nem neki kell azt fedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!