Szerintetek mit tegyek? SEGÍTSÉG!
Figyelt kérdés
Apukám felhívot telefonon hogy van-e kedvem kimenni vele Amerikába lakni és dolgozni.Mivel apukámmal nagyon keveset találkozok mer kamionos ezért rávágtam hogy igen.De a további beszélgetésben kiderült hogy nem tudom kivinni maggam a kiskutyám.Engem ez nagyon szíven ütött hisz őket szeretem a világon a legjobban.vagy elmegyek apukámmal és lemondok a kiskutyámról vagy itthon maradok és lemondok apukámról.nagyon nehéz a döntés mert egyikkőjüket sem akarom elveszteni.viszont itthon nincs munka lehetőség meg semmi!:( segítsetek nekem valami tippet adni.előre is köszi. 21/l2012. júl. 27. 21:51
1/5 anonim válasza:
Nem derül ki, hogy apukád már kint él egyáltalán??
2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés.Mivel kamionos rengeteget van úton és nagyon keveset itthon.De Magyarországon lakik.Csak új életet akar kezdeni int velem!
2012. júl. 27. 22:16
3/5 anonim válasza:
Én nem hagynám el a kutyámat semmi pénzért... De ezt csak egy kutyás tudja megérteni. Miért nem tudod kivinni? Az lenne a legjobb megoldás.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert ahova mennénk az egy szálloda Amerikában és ott kéne dolgozni és ott is laknánk.De a szállodába nem lehet kutyát vinni :(
2012. júl. 28. 12:15
5/5 anonim válasza:
Érdeklődj utána, hátha van valaki a szálloda közelében, aki befogadná a kutyust, és akkor tudnád minden nap látogatni, sétáltatni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!