Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 1 évre Ausztriába költözök,...

1 évre Ausztriába költözök, mi lesz a sulival ha visszajövök?

Figyelt kérdés
Ott rendesen járnék suliba,de eleinte biztos lesz könnyítés mert a német azért nem megy olyan szinten..és ha ott megkapom a bizit meg minden,akkor ha hazajövök folytathatom abban az osztályban ahova most járok vagy eggyel lemaradok?most leszek 11.-es szóval a faktok miatt is problémás..

2012. júl. 20. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lemaradsz, de nagyon ne aggódj emiatt, lesz cserébe olyan acélos németed, hogy életed végéig hálás leszel érte a sorsodnak...
2012. júl. 20. 12:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Szóval a lemaradok azt jelenti hogy újra kell majd járnom azt az évet itthon?

Igazából nem baj,szerintem is totál megéri a nyelv miatt főleg,de amúgy is minden vágyam volt már hogy külföldön élhessek:D ha anyumnak nem kéne a munkája miatt kimenni,akkor cserediák progival menntem volna valahova szóval még ha le is maradok,szerintem is megéri:DD

2012. júl. 20. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül maradsz le, ha itthon osztályozóvizsgát teszel az itthoni anyagból, akkor folytathatod a többiekkel. De egyébként lehet, hogy jobb megoldás, ha újrajárod ezt az évet. Döntsd el te, hogy enélkül is menni fog-e:)
2012. júl. 20. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Az osztályozóvizsga kemény lenne..mert így egy egész éves magyar irodalom-nyelvtan anyagot kéne pótolnom,gondolom a német irodalom-nyelvtant nem számítják ugyanannak a tárgynak..szóval ha a többi tantárgyra nem is gondolok,már ez önmagában túl sok lenne:|| szerintem újra fogom járni,de még van 1 évem h eldöntsem:) köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!