Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan juthatok el Csernobilba...

Hogyan juthatok el Csernobilba és Pripjaty városába túristaként?

Figyelt kérdés
Engem és néhány barátomat nagyon érdekel a az erőmű és Pripjaty városa és szeretnénk kilátogatni oda, szétnézni. Jómagam hobbifotós vagyok és régi vágyam, hogy ott készítsek képeket. Úgy gondoltam inkább ősszel mennénk, nyáron "túl zöld" minden. Az utat személyautóval vagy egy 9 személyes kisbusszal tervezzük attól függ hányan leszünk. Ahogy a térképen néztem kb 15 óra alatt ki lehet érni. Egy Pénteki reggel indulnánk és estére ki is érnénk, megszállnánk valamelyik közeli városban vagy településen, a másnapot a zónában töltenénk, este szintúgy alvás ahol megszálltunk és hajnalban indulnánk haza. Segítséget kérek, milyen engedélyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen az utunk, hogy tudom beszerezni őket, kivel kell felvennem a kapcsolatot? Jó lenne ha valaki aki már járt ott tudna segíteni ebben, hogy is mennek a dolgok.

2012. júl. 18. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha bementek a Zónába, nincs gondotok a visszaútra.
2013. jan. 24. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Köszönjük az építő jellegű hozzászólást.
2013. jan. 25. 10:22
 13/14 anonim válasza:
100%
Kedves Ferenc, ajánlom figyelmedbe a Bambi című mesekönyvet. Nagyon fontos dolgokat tanulhatsz belőle, például azt, hogy: "Ha nem tudsz semmi értelmeset mondani, akkor inkább hallgass." Hidd el, jót fog tenni neked!
2013. máj. 1. 11:59
 14/14 machapple válasza:
de mi van a sugárzásal ? az is veszélyes vigyél magaddal suárzás mérőt a túrára nem bánod meg pl ha elkeveredsz a töbiektől ne menj az erőmű közelébe :)
2016. aug. 6. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!