Mentek idén nyaralni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 12:46
21/29 anonim válasza:
Sehova ,pedig imádok utazni.Még életemben nem voltam külföldön de majd ha felnövök,lesz pénzem akkor biztos megyek minden évben.De most még sajnos csórók vagyunk.
22/29 anonim válasza:
Én a Balatonra megyek nekem ez teljesen megfelel. Imádok a itt nyaralni.
Külföldön még én sem voltam soha de hát majd egyszer:)
23/29 anonim válasza:
igen, a barátomék elhívtak magukkal horvátországba. :)
24/29 anonim válasza:
Én megyek, Olaszországba, egy hétre, a nővéremmel, már nagyon várom:) Ez lesz a szülinapi ajándékom tőle :D
25/29 anonim válasza:
egyértelmű h GÖRÖG o-ba,az a megunhatatlanul szuper hely:-)és olcsó...
26/29 anonim válasza:
mi is görögbe,mint minden nyáron:-)
27/29 anonim válasza:
Májusban Párizsban voltunk egy hetet társasuttal, most meg a Bakonyba megyünk 8 napra wellnes szállodába. Felfedezzük a környéket. Holnap reggel indulunk kocsival.
28/29 anonim válasza:
Igen, ha ezt annak lehet nevezni. Apum kamionos és elvitt magával. Lényegében semmi látni való nem volt, csak a hajó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!