A feladott poggyászomban lehet tusfürdő, sampon, parfüm, stb?
A sampon folyadéknak minősül? Csak mert a Wizzair oldalán azt olvastam, hogy a feladott poggyászban se szállítható folyadék. És a hajvasaló eleltronikai eszköznek számít, mert az sem lehet benne. Egyszer már vittem hajvasalót, gyógyszer is volt a bőrönben és az utazás végén le volt törve a lakatom. vagy sérülés miatt, vagy mert belenéztek...
Előre köszönöm a válaszokat!
És esetleg egy üveg bor mehet?
Nem értem miért írják a wizzair-nél hogy a feladott poggyászban nem lehet folyadék.
A feladott poggyászban nem szállítható:
készpénz, értékpapír
ékszer, nemesfém, drágakő, féldrágakő
számítógép, fényképezőgép, videokamera, mobiltelefon vagy más értékes elektronikus készülék valamint műszaki cikk, illetve ezek tartozékai
okirat, üzleti vagy magánjellegű dokumentum
úti és egyéb személyazonossági okmányok
kulcsok
folyadék
gyógyszerek
műtárgyak és képzőművészeti alkotások
romlandó áruk
Ezt írják és nem értem miért.
(elég kellemetlen az is hogy a wizzair-nél a megengedett súly a 32 kg, viszon az utána következő légitársaság, amivel utazom ott 20kg a max.:S)
A folyadék NEM adható fel! Kézi poggyászban legfeljebb 1 dl lehet átlátszó csomagolásban!
Azért nem, mert az már lehet veszélyes mennyiségű robbanószer is és igen komolyan veszik.
Azonnal kidobatják veled, vagy nem megy el a csomag!
Nem véletlenül írják le, hogy ne tedd bele!
A feladott poggyászba mehet folyadék is.
A mennyiségi korlátozás csak a kézipoggyászra vonatkozik.
A feladott poggyászban lehet folyadék -tusfürdő, ilyesmi. Olvasd a listát végig:
"Amennyiben az utas poggyásza mégis tartalmazza a felsorolt tárgyak valamelyikét, a Wizz Air azok elveszítéséért, megsemmisüléséért, késedelméért vagy károsodásáért nem vállal felelősséget."
Tehát ha 1975 évjáratú Tokajit akarsz magaddal vinni és beteszed a csomagodba, ne háborodj fel, ha az üveg széttörve, a ruháid borban ázva érkeznek meg.
A csomagokat dobálják, nem bánnak velük hímestojásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!