Milyen hideg van a repülőgép csomagterében?
Figyelt kérdés
párizsit szeretnék vinni, és azért kérdezem, mert nem tudom h 2 órás nappali repülőúton megfagy-e vagy sem2012. jún. 25. 20:32
1/6 anonim válasza:
Lehet ott -50 is, de ha be van csomagolva, bőröndön belül törülközőbe is nem fagy meg, meg azért a többi bőrönd között van..
2 óra nem nagy idő.
2/6 anonim válasza:
Elvileg élő állatot is szoktak szállítani, szóval szerintem max pár fokkal lehet hidegebb, mint az utastérben. Meg hát a folyadékos palackok sem egy jégtömbbé fagyva-szétrepedve szoktak megérkezni. Ahol rettentő hideg van, az az a tér, ahova a gép a kerekeit visszahúzza felszállás után.
3/6 anonim válasza:
Nagyonis hideg van ott. Alá is kell írni egy papírt, hogy semmilyen jogod nincs perelni a légitársaságot, ha megdöglik a kutyád/macskád az úton.
4/6 anonim válasza:
Oké, hogy állatot ott nem szállítanék, de azért olyan borzasztó hideg nem lehet, ha a feladott poggyászomba rakott víz nem fagy meg egy három órás repülőút során.
5/6 anonim válasza:
Lehet h hűvösebb van, de élő dolgot nem emiatt nem lehet szállítani ott hanem az oxigénhiány miatt. Múltkor is volt vmi ügy h egy ember ki akarta magát csempészni egy országból aztán leszállásnál félájultan találták meg, az volt a szerencséje h csak 1-2 órás út volt.
6/6 A kérdező kommentje:
érdekes válaszok jöttek :)
végülis ugyanolyan állapotban maradt minden mint amikor feladtam
2012. júl. 4. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!