Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldről hazalátogatás. Mi...

Külföldről hazalátogatás. Mi a tapasztalat? Hol szálltok meg? Mivel utaztok? Hány óra az út?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Kocsit bővebben! Honnan? Hová? Mennyi időre?
2012. jún. 25. 08:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy akik külföldön élnek/dolgoznak azok hogyan utaznak haza magyarországra meglátogatni az ott maradt családot.Repülő, kocsi, busz? Magyaroszágon hol száll meg erre az időre? Szülőknél, más rokonoknál?
2012. jún. 25. 08:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Én most egy 15órás útra készülök, kocsival, két hétre.

Próbálok minnél jobban felkészülni.

2012. jún. 25. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Új Zélandról vagy Ausztriából??
2012. jún. 25. 08:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazából mások tapasztalata érdekel, hátha van olyan amire nem gondoltam. Meg kíváncsi vagyok kinél hogy zajlik egy ilyen hazalátogatás :) Egyedül, párban, gyerekkel... messzebbről, közelről, szállodába, apartmanba, együtt a család non-stop, vagy csak napközbe, vagy csak éjjel...stb.?
2012. jún. 25. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Én repülővel szoktam hazamenni, 2 óra viszont nem Budapesten lakik a család, szóval vagy vonatozunk/bérelünk autót vagy ha hétvégén megyünk akkor kijönnek elénk. A családhoz megyünk, ott is alszunk (párom meg én is hazamegyünk így mind a ketten a saját családnál alszunk). Általában elmegyek megláttogatni a barátokat, családot, elmegyek a kedvenc helyeimre, vásárolgatok, degesztre kajálom magam a kedvenc ételeimből stb.

Volt párszor, hogy csak Budapestre mentem, mert intéznem kellett pár dolgot, akkor szállodában laktam.

2012. jún. 25. 12:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pont ilyesmire gondoltam. Várom a további tapasztalatokat.
2012. jún. 26. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!