Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ciprus- állás (szálloda,...

Ciprus- állás (szálloda, animátor. ) Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék,vki volt e már kinn Cipruson, szállodában szobalánynak,felszolgálónak,vagy esetleg animátornak...

Érdekelne, hogy egy ilyen interjúra hogyan kell felkészülni, illetve milyen tippeket adtok ? :)

2011. febr. 6. 13:57
 1/2 anonim válasza:

Pont tegnap néztem ezt a neten! :D Én jövőre megpróbálom, most még a gimi miatt nem tudok.

Sok sikert, mindenképp menj el az interjúra, szerintem ez egy fantasztikus élmény lenne ha összejönne! (Persze sok munkád lesz az tuti, de rengeteg új dolgot is megtapasztalhatsz.)

Az angol tudás fontos.

Hajrá! ;)

2011. febr. 6. 15:02
 2/2 thalassa válasza:

a kikozvetitett munkakkal az abaj hogy az ugynokseg rengeteget leszed a fizetesedbol..

vannak ciprusi allaskereso oldalak, erdemes ott is korulnezni. 6 eve elek Cipruson,szamomra nagyon bejott. Fontos tudni,hogy nyelvtudas, szakmai tudas nelkul, nehezen lehet boldogulni. Szelhamosok, jobb ha messzirol elkerulik a szigetet..rengeteg magyar es mas nemzetisegu is probalkozik szelhamossaggal, azonban a sziget pici es hamar hire megy mindennek es a vegen "ujjal mutogatnak" a szelhamosokra addig amig el nem mennek.

2011. júl. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!