Vachement_con kérdése:
Izraeli ápolónői állás?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy Izraelben élő idős magyarokhoz visznek ki itthonról ápolókat teljesen legálisan.
Tud valaki ilyen közvetítő irodát vagy valakit, aki tud ebben segíteni?
Köszönöm!
2011. máj. 27. 23:34
1/2 anonim válasza:
Én is hallottam, hogy nagyon magas fizetést adnak, de nem tudom, hol kell érdeklődni.
2/2 anonim válasza:
Máshová nem tudnál menni ? A saját érdekedben mondom. Izraelben lehet, hogy magas fizetést adnak, de úgy bánnak veled (hacsak nem vagy zsidó) mint a kapcarongyukkal és nem tekintenek magukkal egyenrangú embernek.
Izraelben egyébként nem idős magyarok, hanem idős zsidók élnek, akik közül magyarul is tudnak még néhányan, mivel korábban nálunk folytattak üzleti tevékenységet és megtanulták nyelvünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!