Állás lehetőség Ausztriában?
Figyelt kérdés
tudnátok linkelni oldalakat ahol ausztriai munka lehetőségek vannak ?
Én már kerestem mindenhol de nem találtam egy oldalt sem.
Segitségeteket előre is nagyon köszönöm :)
2011. jan. 31. 12:51
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) én magyar nyelvü oldalakat kerestem, és ezért nem találtam :// ezt elolvasni se tudom :D
2011. jan. 31. 13:45
3/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz németül, miért akarsz kinnt dolgozni? Milliószor lehet hallani, hogy nyelvtudás nélkül NE! Én Angliában élek, dolgozom, de nem mosogatóként, meg takarítóként, mert van egy piacképes szakmám, és beszélek angolul.
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz németül, akkor nem fogsz tudni dolgozni se... Hogy gondoltad, hogy majd az osztrákok csinálnak számodra magyar oldalakat, meg meg is tanulnak magyarul, csak, hogy téged alkalmazzanak????
5/6 Juli*-* válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!