Ki merre járt már a nagyvilágban, és mi tetszett eddig a legjobban, vagy mit tervezgettek?
Külföld a téma.
Saját élményeim:
Görögország (2x), Egyiptom, Törökország, Németország, Ausztria, Franciaország, Szerbia, valamint Spanyolország is másodjára jön a jövőhétvégétől!:)
És Nagy-Britannia minden mennyiségben, ugyanis itt élünk.
Mindegykik felejthetetlen élmény volt, és nektek?
Továbbá tervbe van véve Japán, Hawaii, Kalifornia és Dominika is. Ezek még kérdések, hogy mikor, de tervben vannak, idén nyáron viszont irány Spanyolország!:)
Szerbiában élek, előre leszögezem, szóval :
-Magyarország (rengetegszer, minimum havonta 1x, de van olyan is, hogy egymás után minden hétvégén kimegyek)
-Montenegró (4x)
-Románia (1x)
-Horvátország (1x)
-Olaszország (1x)
-Franciaország (1x)
-Spanyolország (1x)
-Görögország (2x)
-Monaco (és Monte Carlo) (1x)
Átutazóban:
-Macedónia
-Bosznia-Hercegovina
-Szlovénia
Idén:
-Görögország
Jövőre:
-Még nem döntöttük el, de Törökország, Bulgária, és Horvátország között vacillálunk.
Amire van esély a közeljövőben:
-Ausztria
-Németország
Amit feltétlen szeretnék látni:
-Be szeretném utazni az egész világot :) De amit mindenképp látni akarok az az USA-ban Kalifornia és New York állam, Ausztrália, Seychelles, Maldív-szigetek, Hollandia
Eddig volt:
-Spanyolország(1x)
-Írország(1x)
-Franciaország(3x)
-Monaco(1x)
-Belgium(2x)
-Németország(6x)
-Svájc(1x)
-Olaszország(7x)
-Finnország(1x)
-Észtország(1x)
-Lettország(1x)
-Litvánia(1x)
-Lengyelország(1x)
-Csehország(4x)
-Ausztria(össze se tudom számolni, valahol 30-40 között)
-Szlovákia(kb 15x)
-Szlovénia(3x)
-Horvátország(8x)
-Bosznia-Hercegovina(2x)
-Szerbia(3x)
-Montenegro(2x)
-Albánia(1x)
-Ukrajna(6x)
-Moldova(2x)
-Dnyesztermenti Moldáv Köztársaság (2x)
-Románia(3x)
-Bulgária(2x)
-Macedónia(1x)
-Görögország(1x)
-Törökország(2x)
-Grúzia(1x)
-Örményország(1x)
Idén nyáron Iránba és Irakba megyek, de az út során keresztül utazok még Szerbián, Bulgárián, Törökországon, Grúzián és Örményországon. Egyébként egyszer kb. mindenhova szeretnék eljutni:)
Olaszországban és Horvátországban merre jártatok? Horvátország jobban vonz engem, mint Olaszország, úgyhogy majd ha mindent bejártam amit szerettem volna, esetleg szóba jöhet Olasz is :D
Nos, mint írtam nem jártam még Horvátban se Bulgáriában, de Törökország volt az eddigi egyik legjobb nyaralásom, úgyhogy én azt választanám, ha még vacilláltok :)
Ausztrália nekem is az álom-listámon van, egyenlőre azokat írtam fel, amik kilátásban vannak. Továbbá azokon kívül, amiket írtam nagy álmom még Mexikó, Venezuela, és a Fülöp-szigetek :)
Ja, egyébként átutazóban én is voltam még pár helyen, például Belgium, Hollandia. Remélem egyszer ezeken a helyeken is tudunk majd több időt is eltölteni :)
#2-es kommentelőnek:
És melyik az eddigi kedvenc utazásod?
1. vagyok.
Olaszországban Veronában, Velencében, és Lido di Jesoloban jártam, Horvátországban pedig Dubrovnikban :)
Igen, még vacillálunk, de még van időnk bőven eldönteni, bár jelenleg elég erősen Törökország felé húzunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!