Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová mentek idén nyaralni?

Hová mentek idén nyaralni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 07:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A 10-est megcáfolnám! Jártam Bulgáriában, (mikor még jobban ment) egyetlen egyszer találkoztunk korrupt rendőrrel. Kitalálta, hogy átmentünk a piroson (pedig nem), de adtunk 25 eurót neki és köszönte szépen, jó utat. Ilyen BP-n is van sajnos. Mármint nem veled, mert te magyar vagy. De az egyik ismerősöm félig német és jöttek rokonai Münchenből. Na a pesti rendőr le is csapott a német rendszámra és egy kitalált gyorshajtásért (nem is volt a rendőröknél trafi) levette a fickót talán 50 euróra. Ilyen sajna van.

De Bulgáriáról csak jót tudok mondani, az egyik legkedvesebb nemzet, akivel valaha volt szerencsém találkozni, pedig már találkoztam pár nép fiaival, lányaival.

Amúgy mikor én jártam kint, még nem volt sláger Magyarországon, sőt, az ismerőseink néztek ránk, mintha valami kádárista múmiák lennénk, mikor mondtuk, hogy Bulgária. Mind a horvátokhoz és a görögökhöz mentek. Mostanában úton-útfélen hallom, hogy Bulgária, itt is két válasz Bulgária. Mi annak idején két hetet simán lehúztunk, úgy hogy ha két magyar rendszámot láttunk, magyarral meg talán eggyel vagy kettővel találkoztunk, Újvidéktől lefelé. Bolgárok, románok, hollandok, németek, angolok, írek, ausztrálok, ez volt a felhozatal akkoriban. És lehet, hogy most nem is mennék már le. Nem, nem vagyok önrasszista (vagy hogy mondják ezt), de az ember kicsit szabadabbnak érzi magát, ha nincs ott más magyar. Én legalábbis biztosan. Inni, (csajozni xD), meg megcsinálni sok hülyeséget, amit lehet, hogy magyarok előtt nem mernél. Én külföldön, külföldiek közt bevállalósabb szoktam lenni, mint itthon, vagy kint, de magyarok között.

2012. jún. 30. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hogy válaszoljak, nekem egy kis Balaton néz ki idénre. (Egy kis Balaton, nem egy Kis-Balaton! :-D)
2012. jún. 30. 16:20
 23/26 csillandi válasza:
100%
Mátrába csak a nagyszülőkhöz és onnan elmegyünk túrázni, várat nézni, strandolni és gyűjtünk az esküvőre.
2012. jún. 30. 17:41
 24/26 anonim válasza:
1 hét Zalakaros (mi házra gyűjtünk :-D ), meg évközben többször hosszúhétvégézünk
2012. júl. 1. 06:24
 25/26 anonim válasza:
100%
Én sehová. xD De jó nyaralást mindenkinek!
2012. júl. 1. 09:29
 26/26 anonim válasza:
Balatonra Vonyarcra, és Franciaaországbaa*.* Párizsbaa meg Marseil-be.:))
2012. júl. 1. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!