Bőrönd helyett lehet ez?
Június végén utazok külföldre repülővel. Anno amikor rendeltem a jegyet, akkor azt írtam be hogy két bőrönddel megyek. De aztán rájöttem hogy végülis egy bőröndbe is belefér minden ami fontos. Viszont nem lehet változtatni a bőröndök számán. Nekem még csak egy bőröndöm van, a másikat majd utazás előtt pár nappal terveztem volna megvenni, de van helyette filás utazótáskám:
[link] és a másik bőrönd helyett vihetem ezt? És mivel ennek olyan a cipzárja hogy nem fér át rajta a lakat, átfűzhetem műanyag gyorskötözővel? (csak hogy nyugodtabb legyek)
Attól függ, melyik légitársasággal utazol. A Wizzair-nál pl. meg van adva, hogy a feladott poggyász, függetlenül attól, hogy bőrönd vagy utazótáska, max. mekkora méretű és súlyú lehet (Szélesség: 1,499 m;Magasság: 1,194 m; Hosszúság: 1,715 m )
Hogy bőrönd helyett utazótáskát adsz fel, szerintem senkit sem érdekel, de arra vigyázz, hogy "törős" dolgot nem rakj táskába, mert dobálják. S miután átment az ellenőrzésen, bekötözheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!