Sosem utaztam még repülőn, miket vihetek magammal?
Hosszabb útra megyek,de nem tudom, hogy mit érdemes a kézipoggyászba tenni és mit a bőröndbe.
A hajszárítót, laptopot,valamint az ahhoz szükséges kábeleket és a sminkes cuccokat a kézipoggyászba tegyem vagy a bőröndbe. A gyógyszernél pedig annyit teszek a bőröndbe amennyit szeretnék? (itt 1-2 dobozra gondolok). Az új törvények szerint az orvos csak egy hónapra írhatja fel a gyógyszert, nem tudom, hogy hogyan oldja meg a fogamzásgátló felíratását. Kérlek,normális válaszokat írjatok!:)
a bőröndbe szerintem akármennyi gyógyszert rakhatsz, de annyit biztos, amennyire reálisan szükséged lehet.
A kézipoggyászban vinném a laptopot, a többit csak akkor, ha útközben mindenképp szükségem lenne rá, gondolom a hajszárítóra nem lesz, úgyhogy azt ne rakd oda :)
Nem tudom mennyi időre utazol, de a fogamzásgátlóból 3 havi adagot szoktak kiadni.
Köszönöm a válaszodat!:) Valószínűleg több, mint egy évre, ezért nem tudom, hogy hogyan oldjam meg a gyógyszer kérdést.
És ha parfümöt meg körömlakkot viszek magammal azt is a bőröndbe tegyem? Bocsi, hogy ennyit kérdezek,de nem vagyok jártas a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!