S. O. S. Elfelejtettem a bőröndöm kódját?
Figyelt kérdés
Szóval jövőhéten mennék táborba és nem tudom lezárni a bőröndöt mert elfelejtettem a kódót.
Számzáras 3 számjegyű.000 volt de én átváltoztattam.
Tavaly is kiszagattam a cipzárt belőle hogy ki tudjam nyitni.
Próbálgattam de nem tudom kinyitni.
Valaki nem tudna segíteni? Ormi márkájú.
#bőrönd #számzáras zár
2012. máj. 25. 18:42
1/10 anonim válasza:
Elfelejtetted a kódot, vagy alapból nem tudod mi a kódja?
2/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem..mert átváltoztattam 000-ról.
2012. máj. 25. 18:45
3/10 anonim válasza:
Ezer (pontosabban 999, mert azt tudjuk, hogy a 000 kombináció nem a helyes kód) lehetőség végigpróbálása nem olyan nagy cucc. Próbáld végig 1-től 999-ig, néhány óra alatt meg lesz.
4/10 kiflitolvaj válasza:
Én egyszer az USA-ban jártam így. Soha nem zártam be, mert nem tudtam a kódot, aztán véletlenül csak sikerült. Szépen nekiálltam és kb. 2 óra alatt kinyílt:)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszii..:)) Akkor nekiállok és megpróbálom az összes kódot..*-*
2012. máj. 26. 11:34
6/10 anonim válasza:
Majd írd meg h mennyi idő volt :D
7/10 A kérdező kommentje:
Na szóval nekiálltam este 10 óra körül és 15 perc után kinyíilt..:))
2012. máj. 27. 14:15
8/10 anonim válasza:
grat ;) akk vmi 000 -hoz közeli kód lehetett :D
látszik h nemsokat ér ez a zár, más is feltöri bármikor :|
9/10 A kérdező kommentje:
hát igen..de azért jó ha van.:))
2012. máj. 28. 09:17
10/10 Flycustomer válasza:
A zárszerkezetet belül két csavar tartja. Ha zárva van a bőrönd, szét kell feszíteni a cipzárt, pl golyóstollal. A leszerelt záron 3 kis lyukon látható a forgótárcsa helyzete. A lyuknál legyen a tárcsa hiányos része. Ügyesebbek leszerelés nélkül is, görbített dróttal érzik a helyes állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!