Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi történik ha a bőröndöm...

Mi történik ha a bőröndöm meghaladja 23kg ot? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
17 és fél kilós volt a bőröndöm mikor kiutaztam Kanadába. Most megyek majd haza. Ugye azért vásároltam itt pár dolgot. Saccra kb 5-6 kg lehet.. legalább is remélem hogy nem több. nincs mérleg hogy letudjam mérni.. az lenne a kérdésem hogy ha a reptéren lemérik és netán több kg a bőrönd mint a megengedett akkor azt tudom hogy rá kell fizetni de nekem nincs pénzem :S adnak olyankor egy csekket és ki lehet fizetni később is ? vagy ki kell szednem belőle valamit hogy ne haladja meg a 23 kg ot ? és még a másik kérdésem.. hogy mikor én kiutaztam azt mondták oda vissza is 23 kg lehet.. változhatott ez? nem szeretnék semmit itt hagyni..a kézipoggyászom súlya már a max. abba már nem pakolhatok.. laptoptáskába pedig nem lehet semmi csak a laptop úgy tudom.. esetleg kézbe egy kabátot lehet vinni vagy valami ilyesmi ? nagyon fontos lenne nekem..egyébként 3 hónappal ezelőtt jöttem ki
2011. nov. 16. 01:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Kézben a kabátod, a zsebeit meg tömd tele kicsi, de súlyos dolgakkal, azért nem szól senki. Magadra is pakolj annyi ruhát, amennyi még nem feltűnő.
2011. nov. 16. 03:12
 2/3 anonim ***** válasza:

bizony ki kell fizetned. vagy otthagyod. simán rá tudod állítani egy fürdöszoba mérlegre is, és akkor látod mennyi.

rohát túl sokat nem tudsz magadra venni, mert a gépen nagyon meleged lesz. de igen kabátot vedd fel, a nehezebb cipödbe utazz, fényképezöt esetleg akaszd a nyakadba.

de szerintem amíg nem mérted meg addig ne parázz.

ha nincs mérleg akkor szaladj el egy nagyobb üzletbe ahol koffereket árulnak ott lehet pár dollárért koffer mérleget kapni, ami egy apró függö mérleg.

2011. nov. 16. 07:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Később nem lehet kifizetni.
2011. nov. 16. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!