Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mentek nyaralni valahová?

Mentek nyaralni valahová?

Figyelt kérdés
Sajna még nem jutottam el soha a tengerpartra,de hát szokták mondani előttem az élet.De valószínűleg a Balcsira megyünk majd.Imádom SIÓFOKOT!!

2012. jún. 10. 19:23
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Mármint ennyi idő az egész út?Vagy amíg odaértek?(Bocsi,ha kicsit szőke nősnek tűnik a kérdés!)

Nem akarok indiszkrét lenni,nem kell válaszolnod,de mennyibe kerül egy ilyen utazás?

Hát,biztos fantasztikus élmény lesz!

Majd ha hazajöttél,rakhatnál fel képet,a gyönyörű helyekről,ahol jártál!! :-)

2012. jún. 14. 19:53
 12/32 anonim ***** válasza:
A teljes út lesz 25-26 nap, vagyis Budapesttől-Budapestig. Ebből az oda-vissza út igazából csak irányonként 3-4 nap, bár nehéz meghatározni, hogy meddig tart egy ilyen útnál az odaút, és hol kezdődik a vissza út, hiszen folyamatosan megyünk. Én ennél az útnál Törökországig számolom, mert odáig lényegében csak megyünk, nem nagyon néznük meg semmit, Grúziától kezdve egészen Irakig már sokkal lassabban haladós, nézelődős az út. Képeket facebookra szoktam feltenni, meg régebben tettem fel Ongora is, de ahhoz már lusta vagyok mert mindig ráment 3-5 napom, mire megírtam egy beszámolót, újra átnéztem, átjavítottam, kiválogattam, hogy melyik képek menjenek fel képeket elnevezni stb., ehhez már nincsen kedvem, és energiám. A teljes utazás nagyjából 160.000Ft-ba(+/-10.000Ft) kerül, ebben benne van az utazás, a kaja, a biztosítás, a szállás(ahol szükséges), és a 3 vízum(török,azeri,iráni). Ez persze soknak tűnik, de érdemes belegondolni, hogy ebből 30.000Ft csak a vízum, tehát a maradék 130.000Ft megy utazásra, amiben nagyjából 15000km megtétele, 25 napi étkezés, több éjszaka szállás és még némi kis szuvenír is van. Szóval nagyjából így néz ki a dolog.
2012. jún. 15. 00:32
 13/32 A kérdező kommentje:

Szerintem nem tűnik soknak az összeg...

Hát,biztos szuper lesz!Nem sok ember mondhatja ezt el magáról!! :-)

Kívánok neked minden jót az úton,de addig még remélem írunk egymásnak.Majd ha képeket nem is teszel fel,azért szívesen elolvasnám (ha lesz persze kedved) az élménybeszámolódat!!!!!! :-)

2012. jún. 15. 21:50
 14/32 A kérdező kommentje:
Mikor is mentek??
2012. jún. 15. 21:51
 15/32 anonim ***** válasza:
Majd augusztusban megyünk:). Ha írsz privátban, akkor majd elküldök néhány jobb képet, miután hazajöttem. Egyébként ezért választottuk Iránt, mert valami különlegesre vágytunk. Persze nem ez az első olyan utunk, ami magyar szemmel szokatlan országba vezet, voltunk már Albániában, Ukrajnában, Moldovában, Grúziában és Örményországban is, és persze sok más helyen, csak azok nem annyira "extrák".
2012. jún. 15. 22:41
 16/32 anonim ***** válasza:
Ja, és természetesen köszönöm a jókívánságokat.
2012. jún. 15. 22:44
 17/32 anonim ***** válasza:
Valamint neked is kellemes időtöltést Siófokra, az is remek hely.
2012. jún. 15. 22:45
 18/32 A kérdező kommentje:

Jól van,majd írok! :-)

Biztos szuper lesz és nagy élmény!

A jó kívánságokat szívből írtam,annak ellenére,hogy Bécsen kívül még nem jártam sehol.Nem az irigység szól belőlem!!:-)

Szerintem júl-ban megyünk Siófokra!Már úgy várom!!Mo-n belül viszont rengeteg helyen jártam! Vigyázz magadra!!

2012. jún. 18. 13:03
 19/32 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy szíből írtad, én is:) Viszont ma voltunk az azeri követségen, és ők nem voltak hajlandóak elfogadni a vízumkérelmünket Azerbajdzsánba vonatjegy bemutatása nélkül (amit viszont csak Azerbajdzsánban lehet megvenni, remélem érzed mennyire értelmes rendszer ez...), így azt ki kell hagynunk, és Örményország fele kell mennünk. Ez igazából nem egy halálos dolog, csak ott már tavaly voltam, jobb lett volna valami új országot beiktatni helyette, de hát ez van.
2012. jún. 20. 23:27
 20/32 A kérdező kommentje:

Hát igen,elég furi....Érdekes népség!! :-):-)

Ne aggódj,az is jó lesz!!!!Majd meglátod!!

2012. jún. 21. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!