Szerintetek hova érdemesebb menni nyaralni? Mallorcára, Ibizára, St. Tropezre vagy valahova máshova?
Ibizára akkor menj, ha fiatal vagy és minden este bulizni szeretnél. Ibizára ha jól tudom, Magyarországról nem megy közvetlen járat, ez hátrány lehet.
Mallorcán lehet strandolni és szép helyekre kirándulni is, árban is egész jó utakat lehet kifogni. Ide van Budapestről közvetlen repülő járat is.
A Francia Riviérán St. Tropez a legdrágább, nem véletlenül van tele luxusjachtokkal a kikötője.
Ha a Francia Riviérára mész, valamelyik környező településen érdemes megszállni (pl. Les Issambres, Antibes, Nizza...), itt vannak megfizethető apartmanok: [link]
A Riviérán jó a tengerpart és az éjszakai élet is, plusz látnivalókban sincs hiány. Én ide mennék a helyedben :-)
Viszont ha jól tudom ide sincs közvetlen járat Budapestről. Autóval érdemesebb menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!