Lengyelország vagy Szlovénia esetleg Olaszországban érdemesebb letelepedni?
Melyik országban lenne érdemesebb letelepedni,családdal?
Olyanok véleményét várnám,akik esetleg kint élnek. Németország,Anglia stb. nem érdekel,ezeket a véleményeket tartsátok meg!
Ezek közül Olaszországban a legjobb az életszínvonal és az olaszok szeretik a magyarokat.
Lengyelország Magyarországgal egy szintű viszont ők is nagyon szeretik a magyarokat.
Szerintem Olaszországba menjetek mindenképpen.
Olaszország északi része jóval fejlettebb mind a déli. Délen nagyobb a szegénység és jelentős a fekete gazdaság.
Lengyelország gazdasága fejlődik ugyan, és jobb szinten vagy, mint Magyarország, de ott sincs sokkal több lehetőség. Onnan is sokan mennek ki nyugatra.
Szlovénia a Balkán országai közül a legfejlettebb, legfőképp azért, mert a délszláv háború szinte egyáltalán nem érintette, mint pl. a horvátokat vagy a szerbeket. Bár nem rég úgy olvastam, hogy a szlovén gazdaság is elindult a lejtőn...
Szóval sztem Olaszország északi része (Milánó, Bologna, Tirono...stb)lenne az ideális választás.
a szlovének nagyon zárkózott nép, nehezen fogadnak be maguk közé idegent
a lengyelek és az olaszok is nagyon barátságosak, mivel most Olaszországban nem túl rózsás a helyzet én a lengyelekre szavaznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!