2/8 anonim válasza:
Világviszonylatban Bhután vagy valamelyik kis csendes-óceáni szigetország (Tuvalu, Tonga stb.). Európában Moldova, főleg vidéken, magyar szemmel nézve hihetetlen mértékű béke, és nyugalom van.
3/8 anonim válasza:
1.válaszolónak.Svájc nem az,nekem elhiheted.Ott csendes fójtogatás folyik.Mindenki mindenkit figyel és feljelent.A saját családját is feljelenti.Külső szemlélőnek tényleg békés országnak tűnik,de én már nagy ívben kerülöm Svájcot.És még sorolhatnám a dolgaikat,de élj ott egy hónapot és megtudod.Ja,és ne csodálkozz ha betartják veled az 5 méter távolságot.Szerintem is egy kis sziget népcsoportja között kell keresni a békét.Nekem Anglia is elég békésnek tűnik ellenére annak,hogy a terrorizmus miatt fenyegetett ország.Szívesen élnék náluk,de csak 4 év adatott meg számomra.
7/8 anonim válasza:
Avatar? Az egy film, és nem egy hely. Inkább Pandora, ha már a bolygóról beszélünk. Amúgy tényleg az lenne a legbékésebb, ha létezne.
8/8 anonim válasza:
Európában talán Norvégia és Izland. Hagyják, hogy élj, mehetsz bárhová, tehetsz bármit, csak tartsd tiszteletben a helyi szokásokat (ez elég elemi követelmény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!