Hova menjünk Horvátországon belül?
Figyelt kérdés
Az elmúlt egy hetünk vitával telt a párommal. Én déli részre akarok menni, ő pedig északira, hogy minél hamarabb lent legyünk kocsival. Valami olyan helyet keresünk, ahol gyönyörű a tengerpart, nincs annyi turista, de azért van disco vagy valami szórakozóhely, hogy ne csak a templomokat lássuk:)2012. jún. 7. 14:13
1/8 anonim válasza:
Szerintem jobban jártok ha délebbre mentek. Dalmácia nagyon szép. Ajánlom Split városát, nagyon fergeteges az éjszakai élet.
2/8 Manesz válasza:
SPLIT van sok turistalátványosság, nomeg jó kis éjszakai élet, szép a kilátás a hegyekre, meg az Adriára is...
3/8 anonim válasza:
Menjetek szigetekre. Például Krk, Losinj bő fél nap alatt elérhető, vannak nevezetességek, mindkét sziget "fővárosában" zajlik az élet és könnyű elvonulni a tagolt partokon. Gyönyörű tengerpartot teljes hosszban találni, az nem kérdés.
4/8 anonim válasza:
Szerintem vagy az Isztriát, azon belül is Rabac, Rovinj vagy Porec városát válasszátok, vagy menjetek egészen délre, Makarska vagy Dubrovnik környékére, az is nagyon szép.
De az biztos, hogy ezt nektek kell eldöntenetek, mert valószínűleg minden válaszadó más horvát nyaralóhelyre fog szavazni, mert ugye ízlések és pofonok... Hogy nektek mi a legjobb, azt csak ti tudhatjátok :-)
8/8 anonim válasza:
Split és környéke, beutazva a makarskai riviérát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!