Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megéri Korzikára költözni?

Megéri Korzikára költözni?

Figyelt kérdés
A következők érdekelnének:milyen természeti katasztrófák szoktak lenni?milyen gyakran?a külföldieket mennyire fogadják el?mennyire fizetnek többet a munkákban mint itthon?

2012. jún. 3. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért pont Korzikára?

Esetleg van konkrét állásajánlatod? Mert anélkül nem érdemes, Afrika közelsége miatt rengeteg ott is a bevándorló, tehát munkavállaló van bőven, ők csinálnak minden aljamunkát: takarítás, éttermi munka, kikötői munka, stb. A normálisabb melót meg elvégzik az őslakosok. Természetesen többet fizetnek mint Mo-on, de az élet is drágább. Persze el lehet élni önellátásból is, ha van egy kis házad kerttel, állatokkal, és ott minden megterem.

Katasztrófák nem nagyon vannak, inkább csak nagyobb viharok. Néha van kisebb erdőtűz, ha nagy a szárazság, de szerencsére Korzika nem annyira száraz éghajlatú, mint pl Görögország.

2012. jún. 5. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs állásajánlatom és a leírtak alapján nem is lehet valami jó,de Magyarországon nem akarok maradni.Asszem talán Korzika helyett másikat kell néznem...Köszönöm a választ:D
2012. jún. 5. 20:33
 3/3 mi lenne válasza:
nos, drága gyerekek, én konkrét állás ajánlatra jöttem. rep.jegyet fizették. magyar származású szakács mellé kézi lánynak. a magyar szakács hírdetésére. 1 hét után (2 hét próba idő) úti lapút kötött a lában alá. mondván, hogy a tulaj - nem alkalmazzák-. ez ami nem volt igaz. rá kérdeztem a tulajra. ergo: olyan, hogy tuti nincs.
2016. márc. 15. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!