Hotelbe megszállni és oda rezsót vinni, babának főzni, nagyon illetlenség?
Ilyen babakajára gondoltam.
De vannak 220 g-os változatos babakaják is, még ha 400 Ft-al számolunk egy üvegre, alig 3000 Ft. Ennyire spórol?
Általában az éttermek kínálnak gyermekmenüket, főzelékeket is, de ott is lehet venni rántott csirkét, sült krumplit, ha már ennyire válogatós az a gyerek.
nem, sogórnőm nem spórolni akar, dehogy is. Hisz azért mennek inkább hotelba (én apartmant ajánlottam)
hanem, fél, hogy nem eszi meg a gyerek a kaját. :(
Ezt én megértem, csak...
á, beszélek vele, az a legjobb!!!!
Ilyet is találtam neked. Ezt a tescoban biztos kapni, de szerintem a másikat is. Talán a Hipp-est Rossmann-ban láttam, de már nem emlékszem pontosan.
Második vagyok!
Ha válogatós a gyerek, azt még megérteném ha mondjuk Kínába mennek és azért főz, de sült krumplit meg spagettit minden európai országban lehet kapni étteremben. Sőt krumplipürét is. A lányommal 2 évesen voltunk hosszú hétvégézni, ő is válogatós, rossz evő kisgyerek volt, de találtam neki olyan kaját az étlapon, amit szívesen megevett, pl a sült krumpli ketchuppal halrudacskával, vagy tészta bolognaival.
Szia! Mi rengeteget utazunk, és van egy igazán válogatós 3 éves lányom. Én is sokszor gondban voltam a kaja miatt, de eszembe nem jutott volna hotelbe rezsót meg edényeket vinni, hogy ott főzőcskézzek. Ha főzőcskézni akartam, vagy ha hosszabb időre utaztunk, akkor apartmanba szálltunk meg, de ha csak 1-2 napról volt szó, akkor jó volt a hotel is, és vagy ette az ottani kaját vagy nem. Ha nem, akkor vettünk neki a boltban joghurtot, vagy szendvicset.
Különben én sem értem hogy ilyen körülmények között miért választották a hotelt az apartman helyett, de ha már így alakult, akkor nem kell aggódnia, nem fog éhen halni a gyerek azalatt az idő alatt. Az egyik válaszoló írta, hogy kérjenek az étterembe külön gyerek menüt, vagy egy plusz tányért, az teljesen jó. Vagy ha nem akarnak költeni étteremre, akkor vegyenek a boltba babakaját, vagy pudingot, joghurtot, vegyenek kenyeret, felvágottat, egy 16 hónapos már eszik ilyesmit. Egy szendvicset viszont könnyen össze lehet állítani a hotel szobában. Vagy hozzanak otthonról olyat, ami eláll és a kedvence és biztos hogy megeszi. Nem lesz semmi baja, ha pár napig nem kap főtt ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!