Hotelbe megszállni és oda rezsót vinni, babának főzni, nagyon illetlenség?
Hát nálunk tavaly sógornő játszotta ezt el. Együtt nyaraltunk a nyaralás kb abból állt, hogy egész délelőtt a gyereknek főzőcskézett, sehova nem tudtunk miatta menni. Hozzáteszem mi is babával voltunk, akkor volt a fiam 7 hónapos, én vettem babakaját, és azt ette.
Illetlenségnek nem illetlenség, de gázrezsót biztos nem vinnék, lehet furcsán is néznének rájuk, ha beállítanak egy gázrezsóval, inkább egy Hot Plate edényt, nem foglal nagy helyet és könnyű kezelni is.
Én semmit nem vinnék, ott helyben vennék babakaját, annyit amennyi a nyaralás alatt elfogy.
na várjatok, azt mondta nekem tegnap, hogy olyanra gondolt, hogy tésztát főz ki, mellé bolognai mártást amit visz. Meg konzervet venne (paradicsomos húsgombocot). meg krumplipüre, meg sült krumpli
mire én hozzátettem, hogy ezt szabad? Megengedi a hotel?
tény, hogy gyermeke válogatós, kevés kaját eszik meg, ezt hallom mindig ám.
16 hónapos a gyerek. Milyen bébikaját lehetne neki vinni? Mert akkor ajánlom.
Nem érdeklődtek a hotelban, hogy van-e lehetőség mikrót, ilyeneket bérelni? Ahová mi megyünk, ott jelezni kellett, hogy kérünk babaágyat, mikrót a szobába (ha kell tudnak kiskádat, wc szűkítőt is biztosítani).
16 hónaposnak is vannak már babakaják, nem olcsó, de azt az egy hetet ki lehet bírni, ezért biztos nem kockáztatnék rezsóval. Visz serpenyőd, edényeket is?
Szerintem egyébként nem örülnének neki, tűzbiztonsági okokból sem. Bebüdösítené a szobát az olajszaggal?
hát ez az, hogy bebüdősítené....
egy lábast mutatott tegnap
és egy rezsót
ennyi
nem tudom, azért a babakaják 12 hónapig vannak, nem? és az nagyon drága. Horvátországba mennek
Ha valakinek van pénze arra, hogy Horvátországba menjen nyaralni, akkor nehogy már a gyerekén akarjon spórolni...
Az ilyenek a mintaszülők vazze...
Ott meg majd azt mondja, hogy nem ehet a gyerek fagyit, mert túl drága... Az ilyen maradjon otthon.
Vagy ha nincs elég pénze, ne villogjon külföldi nyaralással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!