2napra szállást keresek Vízközelben kb 8-10embernek. Mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék szervezni egy jó kis bulit a barátokkal. Arra gondoltam hétvégére mennénk elsősorban vízközelbe és olyan szállás kellene, ahol van kert és lehet bográcsozni. Természetesen nem szállodákra gondolok, hanem egyszerű kertes nyaralóra, ahol lehet hangoskodni, zenét hallgatni, és a part sem lenne messze. Ja és a lényeg, lehessen bográcsban összekotyvasztani valamit? Tudtok nekem segíteni? esetleg van vkinek nyaralója a balcsin vagy a Velencei tó környékén amit kiadna hétvégére?2009. jún. 30. 13:13
1/5 anonim válasza:
Szia!
Balatonkenesét tudom ajánlani (én itt élek)
3000ft/éj apartmanház,pont nektek való,minden felsorolt igényedet kielégíti,az apartman neve: VÁR - LAK
itt 1 hasznos link is:
Remélem vmit tudtam segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
húúú ez nagyon jó, nagyon köszi:-) esetleg a tied a hely? nem tudod megmondani, hogy az ár az /fő vagy /apartman? és csak egy hétvégére is ki lehet venni?
2009. jún. 30. 18:06
3/5 A kérdező kommentje:
jah és vmi elérhetőséget nem tudnál adni? De telszám, se mail cím... és innen Pestről enélkül nehéz intézkedni:-(
2009. jún. 30. 18:08
4/5 A kérdező kommentje:
jobban utána néztem ennek a gugliban és megtaláltam a honlapjukat. Hááááát..... min 1hét 25000ft/ház +2000ft/fő. így azért már sok...
2009. jún. 30. 18:17
5/5 anonim válasza:
A tiszatónál is adnak ki házakat,azt hiszem pont az ibusz katalógusban láttam jót olcsó és lehet grillezni bográcsozni és partközeli,a nevét nem tudom sajnos de az ibusz honlapján keresd meg,vagy írj e-mailt adjanak ajánlatot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!