Mész nyaralni az idén? Hova és mennyi időre?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 22:21
1/10 anonim válasza:
Igen a barátnőimmel a Balatonra mint minden évben(sajnos tavaly elmaradt de most bepótoljuk)és pár fiúval majd valahova de csak pár napra hülyéskedni. Anyuval idén kihagyjuk valahogy nem vonz semmi ezen a nyáron.:(
2/10 anonim válasza:
Igen! Másfél hónapra Egyiptomba :)
De igazából a páromhoz megyek! De annyira jó végre kimondani, mert most már megvan a repjegy és csütörtökön röppenek Hozzá!!!!!! :)
3/10 Fecc válasza:
Anglia,és Spanyolország,1 hónap,összesen
5/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. jún. 27. 17:20
6/10 anonim válasza:
Csehországba 2,5 hétre, utána pedig párommal egy hosszú hétvégére, annak örömére hogy végre megint vele lehetek. :) Hogy hova, azt még nem döntöttük el, talán Balcsi. :)
7/10 anonim válasza:
Nagy álmomat váltom valóra. mert, New York-ba 2 hétre és Las Vegasba 1 hétre megyek Július 14.-én indulok
8/10 anonim válasza:
Már voltam Tenerifén, még megyek a Balatonra és a Zempléni hegységbe is egy-egy hétre. Meg amikor tehetem hétvégeken strandolni, wellnesszelni.
9/10 A kérdező kommentje:
Kellemes nyaralást Nektek!:)
nem tudom ki pontoz le egy ilyen kérdést, nem tudom mi nem hasznos a válaszokban :/
2009. jún. 28. 11:44
10/10 anonim válasza:
A notórius lepontozók,én sem értem.
Én Törökországba megyek 23.-án Kemerbe már alig várom egy éve nem voltam szabin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!